Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Myjnia samochodowa godna polecenia. |
Witam, Prosiłbym o polecenie myjni samochodowej w Łomży lub najbliższej okolicy, która najlepiej wywiązuje się ze swojego zadania. P.s. Takie kryterium jak np. czas oczekiwania na umycie auta jest dla mnie nieistotna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Myjnia samochodowa godna polecenia. |
P.s.2 Nie dodałem jeszcze, że nie interesują mnie automatyczne myjnie, a ręczne i ewentualnie parowe, o ile oferują kompleksowe mycie auta.
|
|
|
Korzystalem ze wszystkich myjni recznych w Łomży i w mojej subiektywnej ocenie najlepiej ze swoich obowiazkow wywiazuje sie myjnia na WZGS - jesli nie chodzi o czas oczekiwania :) bo naprawde sporo ludzi tam przyjezdza
|
|
AGA na Sikorskiego :)
|
|
myjnia na wzgsach jest chyba w tej chwili nadal najlepszą myjnią ręczną w łomży i okolicach, jeśli chodzi o bezdotykowe polecam w Wordzie, bardzo dobra chemia i duży plus za szczotkę
|
|
WORD jak dla mnie się nie opłaca bo nie mam tam nawet zegara a czas dziwnie szybko się kończy... Szczotkę masz też na Wojska Polskiego,dokładny licznik który pokazuje nawet grosze i moim zdaniem to jest najlepsza myjnia. Ja zawsze tam myje i auto błyszczy się jak ...no wiecie ;)
|
|
Lubie jezdzic czystym i lsniacym autem. Probowalem wszystkich myjni recznych w Lomzy ale jednak AGA przy Sikorskiego zawsze naj dopiescila moj samochod. Wszyskie drogi po czystosc prowadza do AGI!
|
|
myjnia na Polmozbycie . Polecam.
|
|
Ecomyjnia na Nowogrodzkiej 31B profesjonalne i kompletne mycie i czyszczenie!!!
|
|
i oczywiscie PAROWA! slyszalam ze teraz maja promocje we wrzesniu -20%
|
|
Gdzie jest ta myjnia parowa ? Jaki koszt umycia zewnątrz i wewnątrz?
|
|
ja polecam wzgs zawsze tam mylem osobowke a jak mi wyprali tapicerke tzn cos co nazywalo sie tapicerka byla tak zasyfiona ze szok kurz i pale dwie paki fajek az zolta byla to jak wyprali myslalem ze mam nowy samochod jasny popiel powrocil a jaki zapach wow bylem w szoku ze tak mozna a w prezencie dostalem ponad 100 zl bo dziewczyny znalazly pod fotelami kase po 5-10 zl uczciwa firma terenowke myle na bp na bezdotykowej i zawsze po mnie zostawialem taczke blota i traw i nigdy zlego slowa nie bylo tak wiec polecam :)
|
|
A zaglądaliście już tutaj http://portalpolski.pl/polska/jak-myc-samochod-poznaj-4-zasady-18914.text.htm? Jest tam bowiem ciekawy artykuł wskazujący jak myć samochód. W ten sposób można wszystko dokładnie wyczyścić.
|
|
Tylko Sikorskiego. anka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |