Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
implanty Łomża |
Proszę o wypowiedz kogoś , kto robił zabieg imp. w Łomży - koszty i ogólna opinia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: implanty Łomża |
implanty biustu?
|
|
implanty czego?
|
|
zębów
|
|
Mój mąż robił implant zęba 2, koszt około 1500 zł jak dobrze pamiętam
|
|
1500 to raczej nie implant a korona
|
|
Implanty sprawdzają się idealnie w przypadku jednego ubytku jak i w momencie kiedy tracimy większą ilość zębów. Mój mąż korzystał z pomocy tego stomatologa- implanty zębowe kraków. Efekt jest świetny.
|
|
implanty |
Ja znalazłem swojego specjalistę od implantów w Google wpisując implanty Kraków. Polecam. U Ciebie też to powinno zadziałać.
|
|
Pisze Łomża jak wół,a tu Kraków polecają.
|
|
Re: implanty |
Jeśli chodzi o implanty to warto wykonać je profesjonalnie, bo potem można mieć tylko kłopoty. Ja osobiście polecam N32 Dental Clinic
|
|
|
Customer support agency ensuring your business provides fast, responsive, and knowledgeable service to every client. Grow your business with a customer support agency, offering customized support solutions to meet your unique customer care demands. decedfwef
|
|
Race through dynamic tunnels in tunnel rush unblocked game, dodging obstacles and reacting quickly to changes as the tunnel speeds by.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |