Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Dyskoteki\" |
Witam pisze post poniewaz dyskoteki tutaj sie mocno zmienily nastepujaco: 1 YAMCAFE -Ochrona zajmuje sie osobami pijanymi ktore cos tam rozrabiaja (zbila sie butelka) i sie zataczaja . Nie interesuje ich co siedzieje w obrebie dyskoteki nawet palcem nie kiwna a co weekend dym. Z regoly 10 na 3 ale mniejsza o to ochorna nic tam nie robi zeby bylo lepiej przykro to pisac ale wecej robic cieć. -Bezpieczenstwo brak totalny -ludzie no i tu wlasnie pojawia sie problem tego braku bezpieczenstwa przyjedzie kilku malolatow szuka dymu bo patrzy sie ktos chore. -wystroj najlepszy w lomzy! obsluga tez ok muzyka tez ok 2 Stolarnia - Ochrona nie stoi tam dla lansu tylko jest tam w pracy konkretna fakt nie zawsze daja rade bo maly lokal mala ochrona klimat spoko -bezpieczenstwo srednie -ludzie osoby starsze znajace swoje mozliwosci -wystorj ogolnie kiepski scisk ale cenowo bardzo ok 3QUATRO -Ochorona konkretna pijany nie wchodzisz szukasz dymu nie wchodzisz, stoja tam zorganizowane osoby. nie dopuszczaja do bojek pod lokalem jak tez i w srodku -bezpieczenstwo bardzo duze poczucie bezpieczenstwa -ludzie na poziomie ktorzy cenia zabawe i chca sie pobawic obsluga ok -wystroj bardzo ok jednak brakuje w nim troche \"finezji\" to moje zdanie CZEKAM NA KOMENTARZE .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Dyskoteki\\\" |
idziesz na dyskoteke to sam się obroń,znasz te powiedzenie,umiesz liczyć,licz na siebie
|
|
i wiedz o tym,że w razie czego ochrona cie nie obroni tylko jeszcze wpier...da,także najlepjej zapisz się na karate itp to raczej wyjdziesz bez szwanku:)
|
|
Witam Dyskoteki hm... fakt każdej ,można coś zarzucić ,Łomża mała dziura i nie ma zbyt dużego wyboru Ale pisząc post publiczny ,nie wiem przeżuć może najpierw do Worda ,czy coś podobnego ,bo od czytania \"asz\" oczy bolą :)
|
|
quatro bezpieczeństwo bardzo duże .... chyba zapomniałeś o dwóch chłopakach z ŁKS-u potraktowanych nożem .
|
|
Autor: rakieta (---.ssp.dialog.net.pl) Data: 15-09-15 18:02 Witam Dyskoteki hm... fakt każdej ,można coś zarzucić ,Łomża mała dziura i nie ma zbyt dużego wyboru Ale pisząc post publiczny ,nie wiem przeżuć może najpierw do Worda ,czy coś podobnego ,bo od czytania \\\"asz\\\" oczy bolą :) Nie bardzo wiem co ma z tym wspólnego przeżuwanie. Czy \"post publiczny\" to jakaś guma do żucia? Sam \"word\" nic nie pomoże jeśli zamiast mózgu są trociny. Interpunkcja leży i kwiczy!
|
|
Nie dziwię się że ochrona nie reaguje na zewnątrz bo nie wiadomo czy ktoś ich przypadkowo nie oskarży a z resztą od tego jest policja na ulicy. Co do yamy nigdy nie miałem większych zastrzeżeń co do ochrony wręcz przeciwnie można bylo na nich liczyć nawet jak coś komuś zginęło szybko potrafili wyłapać złodzieja na kamerach. A co do Quatro to czytałem o nożowniku a i słyszałem że kiedys właścicielowi palec odgryzili i ochrona nie zareagowała wcale to jednak chyba nie jest tam tak kryształowo jak wpuszczają taką patologię.
|
|
Uśmiałam się jak te wasze wypowiedzi czytałam, chcecie ochrony,bezpieczeństwa,kultury. Każdy kto kiedyś choć raz był na wiejskiej zabawie to wie że to dopiero były zabawy jak na drugi dzień sąsiedzi remizy po raz kolejny płoty musieli stawiać bo ani jednej sztachety nie było.Kiedyś dziewczyna nie piła piwa na środku sali a teraz piją więcej niż chłopaki i się dziwią że poszanowania nie mają, była również zasada chłopak żaden dziewczyny nie uderzył a teraz dzieje się dzieje.Oj nie wiem które lepsze czasy czy te gdzie od czasu do czasu ktoś w zęby dostanie bo przecież kultura musi być , czy te co płoty się co tydzień stawiało . Oj coś mi się zdaje że dla mnie po różaniec już czas do Kościoła iść , podobno jak się wspomina to już człowiek się starzeje.
|
|
wpuszczenie do lokalu osoby posiadającej nóż jest z pewnością bezpieczne... Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
Jak wszedzie zawsze kazdemu moze czasem udac sie cos przemycic ochrona nie jest w stanie kazdego czlowieka indywidualnie upilnowac jak chcesz byc bezpieczny to siedz w domu albo prywatnie wez kogos do ochrony
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |