poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
przyjme małego kotka

witam chce zrobić żonie niespodziankę i poszukuje małego kotka najlepiej kotki. Oby nie była cała czarna. pozdrawiam i czekam na odzew.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: przyjme małego kotka

A potem niespodzianka będzie w następnym ogłoszeniu - znaleziono małego kotka. Zwierząt nie daje się jako niespodzianki. Kot żyje wiele lat, to duża odpowiedzialność dochować takie zwierzę do śmierci. Lepiej żonie bobra dobrze wyczochraj, bardziej się ucieszy.

kotka na prezent jahahahah, koles jeszcze napisz ze sterylizacje sie zrobi, mam 5 malych i ani jednego nie oddam , ludzie wywalaja jak tylko podrosna

wasze odpowiedzi to czysty debilizm! uwielbiamy z żoną koty i szukamy z tego względu że nasz poprzedni wieloletni pupil odszedł! także komentarze tego typu nie są na miejscu! Pomyśl człowieku zanim odpiszesz na post i zapytaj o szczegóły

poszukaj na OLX w kategorii -zwierzęta

http://olx.pl/oferta/pilne-oddam-2-miesieczne-kotki-CID103-IDbskHB.html#67248700bb

Moja znajoma ma małą kotkę do oddania jak chcesz to się odezwij.Ma ona 3 kolory

Mam bure pręgowane kotki, tylko nie są już takie małe, ale też nie są jeszcze dorosłe. Mam też maleńkie kociaki, jeszcze niegotowe do oddania, ale one są akurat czarne, takie ciemne pręgowane.

Mam do oddania małą kotkę czarno-białą - jest cała czarna tylko pyszczek, brzuszek i \"skarpetki\" białe. Przybłakała się, ale jej wiek oceniam na 3-4 miesiące. Tel: 602 25 44 18

Raz piszesz, że niespodzianka, za chwilę, że szukacie z żoną ? Coś tu nie gra.
Zasada jest jedna - nie daje się zwierząt jako prezent niespodzianka. Nawet jak ktoś uwielbia powiedzmy psy, to nie zawsze może je mieć. A bobra żonie wyczochrać nigdy nie zaszkodzi.

jesli temam jest aktualny mam różne kolory kota 2- 3 miesiecznego.moge nawet podwieźc pod wyznaczony adres. tel 692 690 921

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org