Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Laptop, brak bootmgr |
Witam, mam mały problem, otóż, mam laptop sony vaio i gdy był wyłączony nacisnąłem przycisk assist, laptop zaczął się uruchamiać ale gdy pojawiło się Vaio potem wyskoczyło \"brak bootmgr naciśnij ctrl+alt+del aby zresetować\" jednak to nic nie daje i cały czas to samo się pojawia. Wcześniej jakiś tydzień temu utworzyłem na innej partycji niż system odzyskiwanie systemu jednak nie mam pojęcia jak do niego się dostać bo windows nie reaguje, tylko jak wcisnę F2 to pojawia się jakby minibios czy coś takiego. Mój system to windows 7 professional który jest preinstalowany na dysku. Pomoże ktoś.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Laptop, brak bootmgr |
włóz płytę ratunkową windows 7 i odtworzy Ci się ten bootmgr
|
|
Re: Laptop, brak bootmgr |
Tylko żebym ja ją miał to może bym i włożył, odzyskiwanie systemu zrobiłem ale na partycji(dysku) nie płytce i to pewnie był mój błąd. Podobno można wrócić do stanu fabrycznego przez vaio recovery czy jakoś tak ale jak klikam assist jeszcze raz to nie pojawia się żadne okno do przywrócenia tylko właśnie te brak boomgr
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |