Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BL - Polski dzień blusa |
Po tej garstce przypadkowych słuchaczy podczas koncertu BL można wysnuć smutny wniosek ,że najbardziej szwankuje komunikacja o tego typu wystepach , imprezach etc. Zwiększyłbym frekwencję ale też nic nie wiedziałem o występie. Reklama , informacja i komunikacja na tematy dotyczące imprez kulturalnych , występów , koncertów etc. w tym grajdole łomżynskim jest żenująca . O imprezach społeczność dowiaduje się już po czasie . Takie informacje i reklama powinny być udziałem mediów regionalnych elektronicznych , występy powinny być intensywnie reklamowane przed koncertami ( a nie tylko któtka , jednorazowa wzmianka ) na portalach łomżyńskich . Relacje po koncertach ok. ale bardziej pożądane są informacje wprowadzające potencjalnych uczestników , historia zespołu i informacja o koncercie przed terminem imprezy. Tego oczekuję od ludzi tworzących i moderujących łomżyńskie portale internetowe - INFORMACJI i jesze raz INFORMACJI...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BL - Polski dzień blusa |
Trafne spostrzeżenie. Jak impreza się zaczynała (bodajże o 11), to ja dopiero przeczytałam w internecie o koncercie. Też z chęcią posłuchałabym muzyki, a o tej porze już po ptakach. Nie miałam już jak tam dotrzeć nawet. Podobno był i jakiś jarmark, o którym również nie wiedziałam. Narzekamy, że nic się u nas nie dzieje. Dzieje się, tylko właśnie nie jest to z odpowiednim wyprzedzeniem nagłaśniane i dowiadujemy się po czasie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |