poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
BL - Polski dzień blusa

Po tej garstce przypadkowych słuchaczy podczas koncertu BL można wysnuć smutny wniosek ,że najbardziej szwankuje komunikacja o tego typu wystepach , imprezach etc.
Zwiększyłbym frekwencję ale też nic nie wiedziałem o występie.
Reklama , informacja i komunikacja na tematy dotyczące imprez kulturalnych , występów , koncertów etc. w tym grajdole łomżynskim jest żenująca .
O imprezach społeczność dowiaduje się już po czasie . Takie informacje i reklama powinny być udziałem mediów regionalnych elektronicznych , występy powinny być intensywnie reklamowane przed koncertami ( a nie tylko któtka , jednorazowa wzmianka ) na portalach łomżyńskich .
Relacje po koncertach ok. ale bardziej pożądane są informacje wprowadzające potencjalnych uczestników , historia zespołu i informacja o koncercie przed terminem imprezy. Tego oczekuję od ludzi tworzących i moderujących łomżyńskie portale internetowe - INFORMACJI i jesze raz INFORMACJI...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: BL - Polski dzień blusa

Trafne spostrzeżenie. Jak impreza się zaczynała (bodajże o 11), to ja dopiero przeczytałam w internecie o koncercie. Też z chęcią posłuchałabym muzyki, a o tej porze już po ptakach. Nie miałam już jak tam dotrzeć nawet. Podobno był i jakiś jarmark, o którym również nie wiedziałam. Narzekamy, że nic się u nas nie dzieje. Dzieje się, tylko właśnie nie jest to z odpowiednim wyprzedzeniem nagłaśniane i dowiadujemy się po czasie.

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org