Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tatuaż |
Może ktoś polecić jakiegoś tatuażystę? Który ładnie dziara i ma doświadczenie? Który wykonał by rękaw kolorowy? cena do 3k zł.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tatuaż |
Lewy - EastSide ink na ul. Warszawskiej - Białystok lub Paweł Gawkowski - też Białystok
|
|
Tak zastanawiałem się nad nimi. Dziekuje!
|
|
Polecam \"art ewelinę\" wpisz na facebooku. Dziewczyna ma salon w Zambrowie na jana pawła. Pełna profeska.
|
|
|
Był ktoś z Was w tym nowym salonie w lomzy na starym rynku? Jesli tak to jak tam z terminami i jakie ceny? Z góry dzieki za odpowiedz
|
|
o ceny musisz się dowiedzieć już na miejscu, ale co do terminów to lepiej zadzwonić i się umówić
|
|
ja bylem. bylo ok, cena terz przystepna.
|
|
Nie byłam, ale sama mam dwa tatuaże i z dumą je noszę :) Ceny zależą od wielu czynników - wielkości, skomplikowania wzoru, kolorystyki, miejsca... także najlepiej podpytać bezpośrednio w studio. Gdybyś szukał inspiracji to rzuć okiem na fanpage tego studia tatuażu W Warszawie https://www.facebook.com/studio.tatuazu.warszawa.tattoo. Fajne dziarki mają.
|
|
w czym ten tatuarzysta sie lubuje (w jakich rysynkach. czy kazdy jest od innej poezji )
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |