poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Uchodźcy

Jak myślicie, gdzie rozmieścimy w Łomży i jej okolicach uchodźców z Syrii i Afryki północnej? Myślę, że na ulicy Wesołej, w byłym hotelu dla Czeczenów (nie wiem czy to obecnie nie komercja), może okolice skrzyżowania Wojska Polskiego i Polowej (puste kamienice), na pewno Czerwony Bór. Wiem, że w dawnym hotelu Polonez (obecnie Gromada) często mieszkają wycieczki z tego regionu świata (Izrael), więc może tam?! Osobiście myślę, wspominani przeze mnie uchodźcy zarobkowi (nie mylić z politycznymi) mają parcie na państwo o nazwie Germany. Może więc ulokować ich w takich miastach jak Wrocław, Poznań, Szczecin. Będą mieli bliżej do kraju docelowego. My zajmijmy się uchodźcami z państw Europy Wschodniej: Ukraina, Czeczenia, Kazachstan !

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Uchodźcy

Ja bym dal ich po rodzinie do kazdego z radnych w radzie tego miasta, prezydentowi i urzednikom z UP i Skarbowki. W koncu ich stac

To dzikusy bez szczepień. Dostarczą nam chorób. Będziemy bali się po ulicach chodzić. Tak jak w Niemczech. Za nasze pieniądze będą wiedli życie lepsze od naszego. Dlaczego nie robi się im kwarantanny, nie szczepi. Lokale socjalne dla naszych nie ma, im znajdą.

nasi dziadowie walczyli zeby zaden sasiad rusek czy niemiec nogi nie postawil w polsce a te kurr wy z po i pis zaje bane z kopacz na czele je ba na nam tu cholote wpuszczaja, mam nadzieje ze ja zerzn a jak ta babe w szwecji az sie zesra

https://www.youtube.com/watch?v=7L3eSbpETf8

obejrzyjcie sobie biednych imigrantów, którzy już pokazują gdzie nasze miejsce i co myślą o naszej dobroczynności

lucyna

brac do oporu i uruchomic oboz w Auschwitz

---------------------------------------------

Auscwitz w Oswiecimiu ////

---------------------------------------------

nigdzie nie rozmiescimy, do roboty i utrzymac sie jak kazdy

przez +- 500 lat tz Stara Europa :

Austria,
Belgia,
Francja,
Grecja,
Hiszpania ,
Holandia,
Niemcy,
Portugalia,
Turcja,
Wielka Brytania
Włochy
[i USA na zlecenie IZRAELA wojny z Arabami]

MORDOWALI i OKRADALI prawie cały Świat !

, a dzisiaj oni nam NAKAZUJĄ abyśmy my \"oddali\" to co oni UKRADLI

i abyśmy my wypłacili zadość uczynienie potomkom tych których on ZAMORDOWALI = przyjęli uchodżców

tz DOBICIA państw i produkcji UCHODŻCÓW dokonano w ciągu ostatnich 90 lat

skoro Europa uważa się za CHRZEŚCIJAŃSKĄ krainę to niech dokona zadość uczynienia i odda to co UKRADŁA i zapłaci za tych których ZAMORDOWALI i niech PRZEPROSI ... tak jak inni MORDERCY z państwa WATYKAN przeprosili po wiekach np za zamordowanie Galileusza [!]

TEMAT UCHODŻCY to BIZNES większy niż handel narkotykami i na dodatek legalnie opłacany przez ONZ !!

a te ostatnie \"fale\" to GOLE SAMOBÓJCZE Izraela , \"za pomocą\" tz \"gospodarki rynkowej\" robionej przez ostatnie 30 lat chcieli w Europie na powrót zrobić sobie przyczółki do egzystencji ... cóż głupi 2x traci : \"tam\" są już \"spaleni\" a \"tu\" Arabowie są już szybciej i w niepoliczonych ilościach i to za sprawą biznesmenów powiązanych- uwiązanych i ich samych żydowsko -izraelskich

jak widać szybkie biznesy np takie jak u złodziei kieszonkowców są ryzykowne : albo się uda , albo najczęściej wpadka

brak szacunku dla ŚWIATA , brak szacunku dla Ludzi krok po kroku unicestwia wszystkie obłąkańcze zapędy

tz Stara Europa już przegrała - udowodniła to 1 i 2 wojna światowa ! a klęska Starej Europy to tylko kwestia czasu

nikt mnie za rady nie płaci setek tysięcy EU/$ za doradzanie w w/w temacie więc nie będę udzielał prostych do zrealizowania NIE OPŁACONYCH PORAD

\"nie mów do uszu głupiego, bo wzgardzi mądrością twej mowy\" [ Prz 23.7]

sami swoi

pozabijac po cichu w nocy, popodpalac ich i wygnebic

nas jest wiecej,

kopaczowa tez by nalezalo za to wysrac w dupe, zasranca zydowskiego i masona zasranego

Witam sprawa jest prosta nie glosowac na roznej masci liberalow te przyglupy zrobia nam tu tygiel jak w zachodnich panstwach tv klamie pokazuje zdjecia malych dzieci kobiet jakis inwalidow a prawda jest taka ze dzieci kobiet itp jest maly procent reszta to byki zajmujacy pozyjce roszczeniowa mowia ze uciakaja przed wojna to dlaczego tylko do tych bogatych panstw ja jakbym ucikal to gdzie kolwiek przyglupy mowia ze trzeba sie solidaryzowac z UE solidarnosc juz raz nas wyprowadzila z bolkiem na czele ze jestesmy parobkami europy mlodzi ludzie z reklamowki w reku zap..... na zachod za pare euro D ..wycierac flukom po sasiedzku musimy byc panstwem nacjonalistycznym dumnym tylko to nas uratuje
popatrzcie na Putina wielkiego Cara Rosji czy jakas smieszna Bruksela na czele z tymi lesnymi dziadkami moze mu nakazac zeby przyjmowal imigrantow?
oni mowia ze histeryzujemy ze 2 ty czy 10 tys to kropla w morzu w kraju prawie 40 mil ale bydlaki nie mowia ze za 5 lat bedzie 20 razy tyle bedzie laczenie rodzin sciagna cale tabuny a pozniej kopulacja po 10 dzici i tak to bedzie sie rozrastalo pisze troche chaotycznie tak z marszu myslacy czlowiek zrozumie co chce przekazac Czołem Wielkiej Polsce

Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę

na hooj nam tchorze w pasnstwie, za jebac takie ***** za dezerterstwo,

Po pierwsze:
- rozpierduchę w Afryce płn zapoczątkował i zrobił G.W. Bush - a nie zauważyłem, żeby Ameryka miałaby się zająć uchodźcami, którzy zasuwają do EU. Proponuję porcję minimum 100,000 osób podesłać do USA aby zapewnili i m dom i pracę.
Po drugie:
- STOP agresji na tym forum !!!!!!!!!!!!!!

Ludzie - popatrzcie jakie obelgi tu piszecie, przekleństwa i twarde słowa...
Wielu z Was nigdy w d... od ojca nie dostało czy co?
A tak naprawdę, jak się zastanowić - to tymi słowy już budujecie następną stodołę, jak w Jedwabnem i innych okolicznych miejscowościach.
Prawdziwi Polacy !!!

polacy i patrioci a nie jak ci zasrani dezerterzy,m rozsrzelac co do jednego za zdrade kraju

koniec dyskusji , to nie uchodzcy to DEZERTERZY

spie r dolizna swojego narodu, chlopy po 25 lat , sami chlopy hahahaha, nie bran ich ty wyzej gamoniu, bo prawdziwy patriota to zostaje i walczy a nie spie rdala

podobno już są w Łomży, mój tato dzisiaj wychodząc o 5 rano z psem widział islamistów w turbanach, pewnie boją się wychodzić w biały dzień

Ktoś na Wp. napisał mądry komentarz wiec pozwolę sobie wkleić go i tu
Cyat..
Moi mili, ja jestem muzułmaninem i mnie nikt kitu ani ciemnoty nie wciśnie. To co sie dzieje to jest regularna inwazja, nazywana w islamie Hijra(Hidżra), czyli zdobycie terenu wroga poprzez zasiedlenie, najczęściej pokojowe, bez walki. Ja sie tego boje bardziej niz większość z was bo wiem jak to sie prawdopodobnie skończy. Nikt mi nie powie ze setki tysięcy młodych mężczyzn w wieku poborowym jada tutaj ze strachu przed wojną\" dziękuje za uwagę :)

Jest jedne miasto na ukrainie co by pomiescilo 500tys uchodzcow a nazywa sie czarnobyl i tam powinni byc kierowani

kuRrwa nei mylic terminow ,

DEZERTER A UCHODZCA TO W OGOLE INNE POJECA JELLLOPYYYYY

https://www.youtube.com/watch?v=fzORBPzELP8

http://www.wiocha.pl/1271698,Kolonizacja-Europy-jest-juz-w-toku

uważajcie co piszecie bo kamilek tylko czeka żeby któryś z was strzelił gafę :)

nie ma uchodzcow sa posrani dezerterzy,

zamykam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org