Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zoologiczny rybki |
Który polecacie, chce kupić kilka sztuk
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zoologiczny rybki |
Puszek na dwornej. Jak czegoś nie mają to zamówią. Ja osobiście polecam kameleona w Białymstoku na Ryskiej 1.
|
|
nie polecam sklepu na legionow w piwnicy oraz tego kolo szpitala , ten gosc to kasuje rowno zdziera nie samowicie jak cie wyczuje ze sie nie znasz. polecam na dwornej ma dobre ceny ,teraz tam chodze po rybki.
|
|
Gdybyś chciał molinezji czarnych malutkich to możemy się dogadać;-)
|
|
Mogę oddać kilka gupików (dwumiesięcznych) :)
|
|
mam na sprzedaż kilka gupików z własnego chowu pięnie wybarwionych oraz glonojady młode również z własnego chowu ok 60 szt.
|
|
Mam glonojadka 10cm jak chcesz to oddam darmo
|
|
AmartAkita czy posiadasz może na oddanie jeszcze te gupiki? milusia_119- jakie te glonojady już są? i ile za sztukę? czy ktoś ma jakieś rybki na oddanie.Zakładam na nowo akwarium po dłuższym czasie.Ewentualnie na sprzedaż w rozsądnej kwocie.
|
|
Też nie polecam sklepu zoologicznego na al. legionów i na kazańskiej masz jeszcze na legionów opok sklepu lux nowy zoologiczny ale nie polecam tamtego gościa sprzeda ci świnie tak jak mi
|
|
glonojady po 1,5 zł za sztukę takie dwumiesięczne. ok 3-4 cm. nieduze i to są zbrojniki. mam też gupiki samiczki i samce. samiczki po 1 zł a samce po 2zł. tez dwu-trzy miesieczne wybarwione.
|
|
milusia_119 bym wolał troszkę większe te glonojady ,ale bym kupił i takie. Napisz do mnie na e-maila koles637@wp.pl Jak ktoś ma jeszcze jakieś rybki proszę pisać.
|
|
milusia_119 witam chciałabym również kupić te glonojady i gubiki proszę o jakiś kontakt do pani natalka2012
|
|
natalka2012 mój e-mail: milusia_119@interia.pl. proszę pisać a się dogadamy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |