Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Schody zewnętrzne |
Chce rozbudować pawilon handlowy i zrobić wejście na piętro na zewnątrz budynku. Czy znacie firmę, która umiałaby zaprojektować i wykonać takie schody?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Schody zewnętrzne |
Witam . Pracuje w Tęczy na pl.Niepodlegości i wiem że jeden z naszych klientów teraz wykonuje takie schody do domku świadczącego usługi agroturystyczne w okolicach Tykocina . Mogę was skontaktować .
|
|
Rozumiem, że chodzi o schody zewnętrzem które będą spełniały też pewną rolę estetyczną i będą zachęcały do wejścia na górą. Jeśli tak to mogę polecić schody ZKM Do tworzenia konstrukcji schodów zewnętrznych używają stali zwykłej ocynkowanej ogniowo lub stali nierdzewnej.
|
|
Mogę wykonać jak pasuje to proszę o kontakt damian107@wp.pl ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Ja za to polecam firmę wykonująca balustrady drewniane Drekon z Limanowej. Wykonują w zasadzie wszystko - nogi drewniane, tralki, a także balustrady schodowe. http://atest.edu.pl/kursy-adr/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |