Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Proszę pomóżcie |
Dnia 31.08 około godziny 9:00 spod sklepu \"Alex\" przy ul. Por. Łagody 8 zaginął pies rasy chichuachua. Prawdopodobnie został zabrany przez przypadkowego przechodnia. Suka ma cztery lata, jasnobrązową sierść, długowłosa. Sprawa zgłoszona jest na policję, ale szukamy we własnym zakresie. Bardzo proszę, pomóżcie ją znaleźć, bardzo się do niej przywiązaliśmy. Bardzo proszę o kontakt, jeśli ktokolwiek ją widział - 694905054. Za pomoc się odwdzięczę. zuza2669
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Proszę pomóżcie |
Akurat tak się składa ,że znam włascicielkę i powiem tak: Ten kto ukradł przywłaszczył sobie tą psiunię,nie ma serca i litości,bo nie dośc ,że unieszcęśliwia psa,tak i opiekunów,a była bardzo przywiązana do nich,nigdzie nie będzie jej lepiej.Proszę Udostępniajcie i Pomóżcie odnaleźc suczkę,bo im dłużej tym większe prawdopodobieństwo,że z żalu i tęsknoty źle się to skończy.Ps.łzy się cisną same-dla mnie pies jak człowiek,a nawet ważniejszym. Judyta99
|
|
Szukamy dalej zuza2669
|
|
widac ze wam mozgi wypralo, jest czlowiek a pies duzo nizej ---------------------------------------------
|
|
do dvw-kolego,tyle zła przemocy na świecie matki zabijają swoje dzieci,ojcowie gwałcą katują-mało Masz przypadków,a pies wiernie kocha bardziej niż siebie samego,do ostatnich sił...Nie schodźmy z tematu,lepiej Rozglądaj się dookoła czy nie Mijasz tego psiaka i Pomóż,pozdrawiam-mimo wszystko Judyta99
|
|
Za pomoc w odnalezieniu nagroda 500 złotych zuza2669
|
|
o teraz jak jest nagroda to cała Łomża będzie szukała,strzeż się kradzieju psów
|
|
...może poszukajcie w Chińskim barze...? rudy błazen z druhem
|
|
współczuję właścicielom, mam nadzieję, że się znajdzie
|
|
Do czego to dochodzi. Już nawet kilkuletnie psy kradną :D
|
|
Zasady proste w życiu mam - nie czyń drugiemu tego, czego ty nie chcesz sam. zuza2669
|
|
biedny psiak :( mam nadzieję, że sie znajdzie
|
|
Napisz jak wabi się piesek ,wiadomo że piesek zareaguje na swoje \" imię \" . Daj znać jak się odnajdzie...powodzenia
|
|
Sunia wabi się ALIS zuza2669
|
|
Wisienka nie kombinuj tylko oddaj psa. Zaraz zapytasz jeszcze co najlepiej lubi zajadać.
|
|
wyżej
|
|
Sprawdź czy w okolicach gdzie ją zabrano był monitoring bo naszej polskiej policji trzeba koniecznie podać dowody a nailepiej złapać sprawcę lecz życzę powodzenia ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Tak jest monitoring, chodzę codziennie się dowiadywać, naprawdę ciężka sprawa... zuza2669
|
|
Dalej aktualne zuza2669
|
|
zuza2669
|
|
Czy ktoś widział? zuza2669
|
|
monitoring pod sklepem ktos sprawdzal? i w schronisku?
|
|
Monitoring rzekomo miała sprawdzić policja,wciąż czekamy. Sprawdzam ogłoszenia i schroniska zuza2669
|
|
to zapytaj na policji bo psa juz tyle dni nie ma a ty dalej nie wiesz czy monitoring sprawdzali, oni to powinni zrobic od razu a nie czekac nie wiadomo na co.
|
|
chyba zostal tylko rutkowski, nikt nie da rady znalesc ---------------------------------------------
|
|
I co znalazł się czy dalej szukacie ? Sprawdzaj miejsca gdzie ludzie wychodzą z psami napewno gdzieś ktoś coś zobaczy ogłoszenia i zdjęcie psa na słup nie każdy czyta ten portal. Najlepszy monitoring to stare babki.
|
|
dvw wiesz dla niektorych pies ważniejszy od czlowieka wiec wcale bym sie nie zdziwila. mi osobiscie wydaje sie ze pies zostal sprzedany do innego miasta.
|
|
Szukamy dalej! zuza2669
|
|
i wcale się tego nie wstydzę,że pies wazniejszy od czowieka,bo doświadczając brutalnego świata i życia,wiem,że pies nigdy mnie nie skrzywdzi i nie opuści,a ja oddam mu wszystko co mam....w ludziach przepychanka o stołek,rządy,kasę,nie ma miłości jest wyrachowany świat i nie Mów mi ,ze jest inaczej....a pies zawsze będzie tym samym przyjacielem,czy Tobie dobrze w zyicu czy źle...on na kasę nie patrzy.... Judyta99
|
|
Policja Tobie nie pomoże pamiętamy jak w kwietniu przy boku Policji zniszczono 4 drzewa.Sprawa umorzona.Szczerze współczuję. Powinnaś pytać najczęściej właścicieli psów oni znają się i czasami mały szczegół pomoże rozwikłać sprawę Pozdrawiam.
|
|
kazdy walczy o stolek, ty pewnie tez, ale oczywiscie piszcie bzdury, ze jestescie inne. Bez walki zyla bys pod mostem, i jadla mirabelki, pies nigdy nie zastapi czlowieka taka prawda. ---------------------------------------------
|
|
hau hau :d ---------------------------------------------
|
|
Zero odzewu, jak kamień w w wodę. Miej litość złodzieju,serce pęka jak patrzę na swoje dziecko, wyglądające codzień pupila. Abyś sam nie musiał kiedyś patrzeć na łzy swojego dziecka! zuza2669
|
|
Nagroda 500 złotych dalej aktualna, jeżeli ktoś wie gdzie nasza Alis zuza2669
|
|
Współczuję.... Co moglo sie stać z tym pieskiem? Czy na pewno została porwana? Mój mały szczekliwy by sie nie dal a ta pewnie byla przyjaźnie nastawiona do ludzi...
|
|
Podbijaj temat jak najdłużej, nie rezygnuj, może ktoś kiedyś przypadkiem zobaczy twoją sunię.
|
|
Mocno trzymam kciuki by piesek się znalazł!
|
|
Dziękuję za słowa otuchy zuza2669
|
|
ja tez bym chciala zeby pies wrocil do domu ale pytam ponownie bylas w sklepie i prosilas o monitoring???????????? juz 3 tydzien chyba leci jak psa nie ma policja nic nie robi i nie zrobi.
|
|
Oczywiście,odrazu od tego zaczęłam. Monitoringu brak zuza2669
|
|
az wierzyc mi sie nie chce ze w takim sklepie nie ma monitoringu, to nie dobrze
|
|
Nadal aktualne :( zuza2669
|
|
Po takim czasie to raczej marne szanse.
|
|
Wydaje mi sie ze widzialam w niedziele ok godz 16 tego pieska jak szedl na smyczy z kobieto w wieku ok 45-50 lat na chodniku przy ulicy Staffa 4 ( chodz pewnosci nie mam ze to byl ten piesek)
|
|
Pochodzę po tej okolicy, sprawdzę napewno. Dziękuję za wiadomość. zuza2669
|
|
sprawdzic warto ale ja w pobliżu tej ulicy widzę rudego psa który wygladem przypomina chihuahua ale niestety to jest pomeranin.
|
|
Daj wiadomość do prasy.Starsze osoby na tym forum raczej nie przebywają.
|
|
Skąd taka pewnosć krzychu55, może nie piszą bzdur, ale może czytają przy okazji jedzenia kolacji :)
|
|
i jak pies sie znalazl?
|
|
Podbijam, psa nie ma! :C
|
|
I co znalazł się ? Nie traci nadzieji rozwieszaliscie ogłoszenia ?
|
|
Cały czas śledzę post mając nadzieję, że Twój pupil wróci... a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
I ja też.. :( mój też się zgubił ale go znalazłam na szczęście. Będzie dobrze. Pojezdzij może po pobliskich wioskach
|
|
I dalej nic...a tobie zlodzieju psow jesli to czytasz,to zycze zebys zdechl zuza2669
|
|
A może on sie zgubił a przygarnął go ktos kto nie czyta tego forum... Ogłoś w gazecie, radiu..
|
|
Nie zgubil.Spod sklepu chlopak wziol ja pod kortke i odbiegl zuza2669
|
|
co za cham. To znaczy ze ta sytuacje ktos widzial.
|
|
Tak,az brak slow... zuza2669
|
|
Za każdym razem kiedy temat jest odświeżany mam nadzieje, że przeczytam znalazł się! Sama mam psa i nie wyobrażam sobie tej pustki. Trzymam mocno kciuki, bo zawsze jest nadzieja!
|
|
A co to za pies który dał się wziąć komuś cudzemu?.
|
|
A rase chihuahua znasz?? psa bardzo przyjaznego kazdemu człowiekowi debilko pusta?
|
|
nie, no on tak się nie znajdzie, musisz znaleść złodzieja poprostu..
|
|
,,Panda 19833,, - Jesteś taka czuła dla psa a człowiek dla ciebie to , PUSTY DEBIL. - Czarna czeka cię przyszłość.
|
|
a co ty Qrwa wróżbita Maciej?
|
|
ja proponuję żeby osoby które śmieszy całe zdarzenie najlepiej się w ogóle nie wypowiadały. To jest dokładnie jak strata przyjaciela, najbliższej osoby. Wyobraźcie sobie że dziecko czeka na któregoś z Was pod sklepem a ktoś bierze je na ręce i sobie odchodzi. Nie szukalibyście go????
|
|
I co ??? Znaleziony? Podbijam
|
|
Nie znalazł się jeszcze :/
|