Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
świeże pestki dyni |
Czy kupię gdzieś świeże pestki dyni?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: świeże pestki dyni |
ile dasz za garstkę? W czym płacisz? W razach?
|
|
Łuskane kupuję przez net albo w zaprzyjaźnionej hurtowni owocowej, ale to pod Olsztynem aż... Cena - średnio 20zł/kg. Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Aro, dzięki
|
|
Zobacz na skrzyżowaniu Niemcewicza i Małachowskiego, w tym nowym bloku jest sklep z takimi rzeczami.
|
|
Na Wyszyńskiego przy biedronce jest bardzo fajny sklep z tego typu rzeczami wszystkie warzywa owoce suszone itd rożnego rodzaju przyprawy na wagę i w bardzo dobrych cenach . Polecam pawel88
|
|
Na Wyszyńskiego o wiele drożej niż na Małachowskiego.
|
|
Na Ciepłej i Niemcewicza też są sklepy ze zdrową żywnością. Nie wiem tylko jak cenowo wyglądają do eko sklepiku z Małachowskiego. Ja sprawdzisz daj znać :) www.kulturystyka.sklep.pl - odżywki i suplementy diety www.centrum.suplementacji.pl - jak dobrać odżywki i suple? www.kulturysta.com - portal wiedzy kulturystycznej
|
|
... na Ciepłej? Gdzie? Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Sprostuję, bo ceny poszły ostro w gorę. W sobotę, w zaprzyjaźnionej hurtowni kupowałem po 27. Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Jeśli szukasz tak do pochrupania to ja Ci polecam pestki prażone z sosem tamari. Mega dobre, a jak wolisz zwykłe, bez żadnych dodatków to tutaj. W ogóle zawsze myślałem że dynia poza pestkami raczej nie nadaje się do jedzenia (jest bez smaku), a ostatnio spróbowałem makaronu z pokrojoną w kostkę i podsmażoną dynią Hokkaido i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. I żeby nie było, to taka dynia kosztuje ok 2-3 zł :).
|
|
Aro mogłoby być
|
|
Mają być świeże pestki
|
|
Kup dynię i łuskaj wtenczs będą świeże...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |