Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Regeneracja turbo |
Gdzie w lomzy lub okolicach naprawie turbo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Regeneracja turbo |
W Kupiskach Starych niedaleko sali weselnej Gracja, jak się jedzie od Łomzy to po lewej stronie jest zakład w którym naprawiałem turbo w silniku 1.9tdi ze zmienną geometrią łopatek turbiny. lopatki były bodajże zapieczone, trzerba było wszystko dokładnie przeczyscić. Jestem b.zadowolony, trzeci rok mija a turbina wciąż daje radę. Najlepsze wrażenie to było tuż po naprawie - wcześniej auto było zamulone, słabo przyspieszało i łapało \"notlauf\" po przekroczeniu 3000 obrotów. Po naprawie jakbym miał jakieś zupełnie inne auto .
|
|
sliski problem zmienna geometria trudno wyregulować garett przestał sprzedawac części , muszą dobrze wyważyc i regulacja prawie niemożliwe szukać dwuletniej gwarancji na piśmie np. turbo tec 32 6177733
|
|
Techmot przed Bialymstokiem 24 m gwarancji.
|
|
\"Techmot przed Bialymstokiem\" najgorszy zakład z jakim miałem do czynienia. Nie polecam nikomu. Ich wiedza i umiejętności zerowe, narażają i naciągają tylko klienta na duże koszty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |