Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginęła kotka |
W niedzielę (30.08 ) zaginęła 6 miesięczna kotka, reaguje na imię Pchełka. Ostatni raz była w okolicy starej strzelnicy. Kotka jest biało-szara, pyszczek jest cały biały z małą szarą plamką przy nosie . Bardzo proszę o kontakt jeśli ktoś zobaczył takiego kotka. Tel.: 602 25 44 18
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginęła kotka |
Szukaj jej w pobliżu miejsca zamieszkania, pod balkonami najlepiej wieczorem. Teraz na pewno jest gdzies w pobliżu, bo narazie jest w małym szoku , ze względu na nowe otoczenie.
|
|
zgłoś na policje może pomogą
|
|
Wszystkim, którzy chcą pomóc serdecznie dziękuję. Pozostałe osoby proszę o powstrzymanie się od głupich docinek. W domu czeka na kotka dziecko, które bardzo tęskni - zresztą ja też. Z tego właśnie powodu zdecydowałam się prosic o pomoc na forum, zawsze to wiecej oczu, by móc odnaleźć uciekiniera.
|
|
Dzięki uprzejmości pewnego Pana dowiedziałam się, że podobna kotka była widziana przy bloku na ul. Sybiraków 7. Jednak mimo, iż przeszukaliśmy pobliską okolice, zwierzaka ani śladu. Niestety Pchełka na nas nie zaczekała. Może gdyby komuś udało się zwabić kotkę i do mnie zadzwonić, wtedy bym po nią przyjechała.
|
|
Sam opis wygłądu troszke za mało.Jakieś zdjęcie kotki na pewno by pomogło:)Powodzenia w odnalezieniu.
|
|
linki do zdjęć kotka http://zapodaj.net/477431eefcaa9.jpg.html http://zapodaj.net/d999b6e7f9a78.jpg.html
|
|
Ta dam!!! Kotka się odnalazła, zawędrowała aż na Rycerską. Jakiego to trzeba mieć farta! Serdecznie dziękuje przemiłej Pani, dzięki której odzyskaliśmy naszą Pchełkę. Bardzo Pani dziękuje :)
|
|
To dobra wiadomość:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |