Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szafy na wymiar |
chciałabym się dowiedzieć gdzie można, w miarę korzystnej cenie zrobić w Łomży szafę przesuwną, wnękową na wymiar? kto robił i nie ma zastrzeżeń co do jakości? kogo polecacie? ewelina
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szafy na wymiar |
515371374
|
|
MARGULA a coś więcej? kto to? firma czy jakaś prywatna osoba? jak robi? jaki czas realizacji ? itd ewelina
|
|
Ja ptzetabialam temat w lutym i na szukaniu wykonawcy spędziłam miesiąc. Z całym sercem mogę polecić Pana z Zambrowa cena i jakość wykonania bardzo dobra . A widziałam wykonania kilkunastu stolarzy u znajomych . Szafa jest wykonana z wszystkimi sciankami . Tel.602 791 321
|
|
Ja mogę polecić warsztat z Elżbiecina, chłopaki robią solidnie i bez problemu można się z nimi dogadać.
|
|
BARTOMEBLE. Nie drogo i solidnie. Sama mam od nich komplet mebli jak i znajomi. Szczerze polecam.
|
|
solidna i rzetelna firma rafmeb 515371374
|
|
Witam, ja byłam u trzech stolarzy ale najtaniej policzyli na ulicy Handlowej. Do tego dostałam ładny projekcik pomieszczenia i do wykonania też nie ma się do czego przyczepić wszystko ładnie wykończone. Telefonu nie pamiętam ale polecam
|
|
Sprecyzuj czego oczekujesz!
|
|
w starych sierzputach jest zakład stolarski meble z drewna i z płyty pod wymiar wycena darmowa i z gościem zawsze można sie dogadać:) tel 784522811
|
|
Tak przed zakupem dla ogólnego rozeznania - http://www.fawre.pl/blog/ Warto wiedzieć m.in. na co warto zwracać uwagę przy zakupie i jakie kwestie mają kluczowe znaczenie dla zachowania jakości tych rozwiązań.
|
|
Przed zakupem można też zadwonić do nich i się dopytać niezobowiązująco na co zwrócić uwagę przed zakupem- https://www.meblew.com.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |