Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginęła !! |
Dnia 26.08 w okolicy ulic Krótkiej i Długiej zaginęła suczka, wabi się Kora, jest średniej wielkości, nie dawno przeszła zabieg sterylizacji więc potrzebuje właściwej pomocy, Jeśli ktoś widział lub wie gdzie znajduje się Kora bardzo proszę o kontakt telefoniczny 798-817-321. https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfl1/v/t34.0-12/11944589_1455253291448442_1023703626_n.jpg?oh=080689ee65c18f301ddbf06b32de9851&oe=55E17C6F
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginęła !! |
W temacie powinno być :\"nie dopilnowałam psa\"!!!!! Bo jak moze sam zaginąć :)
|
|
Zerwała się ze smyczy w czasie spaceru. Pies był pod opieka lecznicy na krótkiej.
|
|
to może kora polazła do lecznicy ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
|
pies uciekl tobie czy ludziom ktorzy pracuja w lecznicy. Pamietam sytuacje jak znalazlam male zwierze a oni tam mi go nie chcieli przyjac wtedy przekonalam sie ze tak naprawde to im na zwierzetach nie zalezy. Zwierzak nie przeżył. Kiedys tam zaprowadzilam swojego psa ale tylko raz.
|
|
Uciekła jednemu z pracowników tej lecznicy. A mi bardzo zależy aby ją znaleźć i im pomagam.
|
|
dla mnie taka sytuacja jest nie dopuszczalna. Nie wyobrażam sobie żeby ktos odpowiedzialny wzial psa i go zgubil. Nastepny powód dla ktorego nie oddalabym tam zadnego zwierzęcia. Czy oni poniosa konsekwencje tego co zrobili?? Jaki byl powod tak z ciekawosci pytm ze im psa zostawilas?
|
|
Panda nie podniecaj się tak :). Takie sytuacje zdarzają się i właścicielom, że pies się wyrwie i gdzieś tam pobiegnie. Ta sytuacja różniła się tym, że psina była w stresie (zabieg, obce otoczenie), nic dziwnego, że się wyrwała i pobiegła szukać domu.Pracownicy chcieli dobrze skoro wyprowadzili ją na spacer, a mogli mieć w d......i trzymać w klatce. Nie jestem pracownikiem lecznicy, lecz staram się myśleć logicznie :)
|
|
ja mysel logicznie dlatego nie wyobrażam sobie powierzyć komus psa a ktos go zgubi. ona nie dala go kolezance tylko pracownikowi lecznicy ktory mial sie nim zajac za to ma zaplacone i to nie mala kase. powierzyla go w niby odpowiedzialne rece. zycze ci zeby twoje pieniadze ktore masz na koncie ukradla jakas pracownica banku i uciekla a ty nie miej o nic pretensji i nie upominaj sie o swoje.
|
|
Ta psina to nie pieniądze, ani żaden rasowiec (przynajmniej na zdjęciu na to nie wygląda), nikt go nie ukradnie. A dzięki forumowiczom na pewno szybko się znajdzie, o ile już się nie znalazł :). Ja również nie darzę sympatią lecznicy na krótkiej (mam swoje powody), ale nie jestem mściwa , staram się być sprawiedliwa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |