Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trener silownia |
Witam szukam trenera na silownie ktory zna sie na rzeczy i mogllby mi pomoc, mozecie kogos polecic, kogos kto nie jest za bardzo zrogi bo nie mam pieniedzy zeby placic pol tysiaca za trenera
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trener silownia |
a ile masz lat i na jakim poziomie jestes? czy moze bedziesz zaczynal od poczatku?
|
|
Idz do intercosmetic i zgłoś się do Pawła, który jest tam instruktorem na siłowni :)
|
|
CHodze juz miesiac ale ejdnak chcialbym trenera bo z nim inaczej, chcialbym zeby byl caly trening przy mnie i mowil wszystko co dobrze co zle itd
|
|
Wystarczy ze raz powie. I dalej sam ciągniesz wszystko. I tak właśnie \"żerują\" na takich ludziach... Oglądasz filmy, oglądasz siebie w lustrze i to wystarczy do nabrania prawidłowej techniki.
|
|
Zapraszam na salę treningową AGOGE ul. Bema 11, organizujemy wyłącznie treningi indywidualne treningu wielofunkcyjnego, ustalamy dietę, doradzamy w wyborze suplementacji. Więcej info na: http://big-deal.pl/cros8fit
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |