Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
skandal w ŁSM - brak ciepłej wody |
Nie ma ciepłej wody i tak ma być co najmniej tydzień czasu.Co rok są niesprzyjające warunki i co rok zamykają ciepłą wodę. Zamknijcie zawory od ciepłej, ba jak omyłkowo włączysz ciepła, to płacisz za ciepła, a leci zimna. Gdzie można pozwać ŁSM, bo to normalnie skandal, od kilku lat co wakacje to samo.Niech zapewnią ciepła wodę nw jak, a naie info, ciepłej wody nie bedzie i rób sb co chcesz. Jak mam sb sam ją pofgrzewać, to niech dadzą talon na prad, a tak PGE więcej zarobi :) ---------------------------------------------
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: skandal w ŁSM - brak ciepłej wody |
sorki za bledy :) ---------------------------------------------
|
|
Ja też muszę pozwać ŁSM bo cukier podrożał, dziś rano kupiłem nieświeże pieczywo a moją sąsiadkę połamały korzonki :) Wszystkiemu winna spółdzielnia :)
|
|
http://4lomza.pl/index.php?wiad=39926 i nie spółdzielnia tylko MPEC
|
|
Skandal! Nie powinni remontować. Lepiej niech ciepłownia padnie przy -30 w zimie :D
|
|
Zimna woda zdrowia doda
|
|
Skandal!!! Prądu też już nie ma!!! „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
mam wrażanie ze dvw celewo to napisał żeby być sławnym w interencie żaaal.......
|
|
co roku jakiś wieśniak zaczyna ten sam temat, ten sam problem, ten sam żal...
|
|
Dlaczego spóldzielnie nie zakręcą zaworów z ciepłą wodą na ten czas ??? KTO na tym zarobi ??? DiDi
|
|
to niech wyremontuja raz a dobrze a nie co rok to samo !!! Liczę na intyerwencję prezydenta Dudy, tak dłużej w tym kraju byc nie moze. ---------------------------------------------
|
|
sami możemy zakręcić zawory, przy wodomierzach są zazwyczaj okrągłe jak by ktoś nie wiedział ;) Tylko z zaworów nie pomylcie bo dopiero będzie rachunek .
|
|
od zawsze tak było z tym, że kiedyś przerwa trwała miesiąc a teraz tydzień, czy na tym forum są sami idioci??? zawór z ciepłą można sobie zakręcić samemu, można też być idiotą, odkręcać kran z ciepłą, myć się w zimnej , a MPEC dostanie kasy za ciepłą... wody nie zakręcą bo po co! jak w koło tylu idiotów !
|
|
jak ktos ma stare zawotu dawno nie uzywane to sb moze wykrecic pare zlotych z kieszeni plus wyciek :) ---------------------------------------------
|
|
jak ktos ma stare zawory dawno nie uzywane to sb moze wykrecic pare zlotych z kieszeni plus wyciek :) ---------------------------------------------
|
|
faktycznie lepiej ich nie rusz niech ci jeb.. jak będziesz w pracy dopiero zaoszczędzisz. Tak czy inaczej jak się odwrócisz to i tak du.pa z tyłu
|
|
A u mnie w bloku jest ciepła woda :)
|
|
Re: skandal w ŁSM - brak ciepłej wodyy |
U mnie pisali ze nie bedzie a tutaj spokojnie można sie wymyć, bo akurat jest. Ale prądu cos nie było koło 16.
|
|
jak dobrze mieć kolektory słoneczne na bloku, brawo ŁSM za te rozwiązanie
|
|
Susza regionie a nawet w kraju to też wina ŁSM i SM Perspektywa?
|
|
Skończyli już te remonty?
|
|
już woda jest ciepła otwierać zawory. Ciekawe, co Nam dadza jako rekompensate :) ---------------------------------------------
|
|
felix ze susza to wina Kopaczowej i Tuska ---------------------------------------------
|
|
W ramach rekompensaty dostaniemy podwyżkę za ogrzewanie
|
|
Kpiny i skandal: w sobotę wieczorem leciała brązowa zimna breja, teraz (niedziela) leci letnia o temperaturze 30 stopni! _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
a placisz jak za czysta prosty czlowieku ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |