czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PS3 gry

Witam, czy jest w Łomzy jakis sklep z duzym wyborem gier na PS3??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PS3 gry

daj juz ten link.

ByleJaki nie masz nic konkretnego do powiedzenia to sie nie udzielaj.

mam little big planet 1 oraz little big planet 2

oraz far cry 3 ( sorki za spam )

na olx jest dużo ogłoszeń

Witam serdecznie,
Jeżeli szuka Pani gier na PS3, czy to nowych czy używanych w Łomży to serdecznie zapraszamy do naszego sklepu KIKGAMES przy ulicy Księżnej Anny 2 (wejście od strony osiedla). Otworzyliśmy się stosunkowo niedawno, ale już teraz oferujemy szeroki wybór i regularnie poszerzamy ofertę. Umożliwiamy też wymianę gier używanych na używane oraz oferujemy możliwość składania zamówień przedpremierowych (z nadchodzących premier np. najnowszy Metal Gear Solid, PES, FIFA).

W razie jakby poszukiwałaby Pani czegoś konkretnego lub miała jakieś inne pytania, to jesteśmy do dyspozycji.

Pozdrawiam

na rynku w nowogrodzie można tanio kupić

w Lomzy może i jest sklep ale jak pójdziesz to się przekonasz jakie mają ceny,na allegro luknij sobie,kupisz o wiele taniej

z tego co wiem wymiana w tym sklepie gry za grę kosztuje 15zł to ile gra kosztuje???śmiech

Oj to źle Pan wie. Wymiana gry kosztuje 10zł jeśli gry są o takiej samej wartości (np gra za 39zł na inną 39zł). Jeśli oddawana gra jest np o 10zł droższa to wtedy często w ogóle zwalniamy z kosztów wymiany, a wiec wymiana gry staje się bezpłatna. Jedynie w przypadku gdy oddawana gra jest sporo tańsza (o mniejszej wartości) niż gra z naszej oferty to trzeba dopłacić różnicę, ale to jest oczywiste i chyba dla każdego zrozumiałe. Taka wymiana to bardzo dobry sposób na zmiany w swojej kolekcji i to przy niewielkim wydatku. Dużo osób korzysta z tej możliwości u nas.

Mamy najlepsze ceny w Łomży co często stwierdzają sami nasi klienci. Zamawianie przez internet często jest mniej opłacalne, bo jak doliczyć do tego jeszcze koszty wysyłki to wyjdzie drożej niż kupić u nas na miejscu. Zresztą w wielu przypadkach mamy ceny \"internetowe\". Najlepiej przyjść i do nas i samemu się przekonać a nie rozpowiadać nieprawdziwe informacje. :)

Pozdrawiam

ostatnio szukałem gry nfs hot pursuit na ps3 u was kosztowała 39zł a na allegro kupiłem tą grę i ridge racer 7 za 32,50 z przesyłką i proszę nie wciskać kitu że macie dobre ceny,kto nie wie i komu się nie chce szukać na internecie i w ogłoszeniach to przepłaca u was,nie mówiąc ile dajecie za grę jak ktoś chce wam odsprzedać,playergames zamienił się w kikgames i mimo że lokal macie obskurny to ceny macie wysokie i proszę nie pisać że źle wiem bo taka jest prawda,każdy swoje g...o chwali

ty buraku, maja dobre ceny i są fajni.

wal sie cioto,tacy są fajni jak ty,tylko nie patrz w lustro haha

@shadowrun Nie mamy nic wspólnego z firmą, o której Pan wspomina. W dodatku nie skupujemy gier, więc nie mógł Pan usłyszeć od nas jakiejkolwiek wyceny.

Ocena wyglądu lokalu to kwestia gustu, pozostawiamy tę ocenę naszym Klientom.

Ale dziękujemy za wyrażenie Pana opinii. :-) Bierzemy pod uwagę wszystkie aby wciąż ulepszać naszą ofertę.

Preferujecie gry na ps3 czy może na komputer?

Polecam po prostu allegro :)

Miałem PS3 ale potem sprzedałem. Denerwowało mnie to.ze gry są bardo drogie. I cena ich wcale tak szybko nie spada. Porównywałem sobie ceny gier z cenami gier na komputer i róznica była znaczna. Poza tym wszystko co obecnie wychodzi wychodzi już na ps4...

Tak więc wolę grać na swoim pececie/ Kupiłem sobie nowy sprzęcik tak więc jest się czym cieszyć. Własnie skonczyłem wiedźmina i muszę przyznać,że jest super.Wróciłem do gry Minecraft: http://www.valhalla.pl/gry-przegladarkowe/kategoria/minecraft/ - to mi się chyba nigdy nie znudzi.

Nie no nie przesądzajcie.. Wybór jest dobry a jesli czwgos brakuje to pan zamawia i jest zaraz na drugi dzień.

Nie przesadzajcie**😇

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org