wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
bocian pozyczki

Witam, chcialabym uprzedzic przed pozyczka w Bocianie nie dosc, ze zadzwonil do Mnie jakis bezczelny kierownik z wielkimi pretensjami i obuzeniem mial jakies wyrzuty na temat mojej pracy to jeszcze przy pozyczce 300 zl dostalabym tylko 190 z czego musze oddac 450. Bardzo zdziwil mnie jego ton, nigdy sie z czyms takim nie spotkalam. Poprostu ten czlowiek zachowal sie jakby byl jakis lepszy. Okropne.
Naprawde nie polecam tej firmy. Drogi kierowniku firmy Bocian gratuluje Panu szacunku do klijenta i zycze szybiej utraty pracy z wyraznie widocznych powodow. 😃😉

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: bocian pozyczki

Szczerze mówiąc mnie tam cały czas przeraża branie pożyczek w tego typu instytucjach. Przecież na rynku jest cała masa fajnych narzędzi czy porównywarek typu terve które można wykorzystać do znalezienia normalnej pożyczki wchodzisz http://www.terve.pl/kredyty-hipoteczne/pozyczki-hipoteczne zaznaczasz typ pożyczki jaki Cię interesuje i najważniejsze parametry.
Mimo wszystko, że bank ma czasami ograniczenia to jest bezpieczniejszy.

Jesteście siebie nawzajem warci...

debile .........

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Predzej ty: ):) taking madry jestes bo tego nie slyszales, ale co wy mozecie o tym wiedziec: )
Wyszczekane gowniarze :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org