Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bocian pozyczki |
Witam, chcialabym uprzedzic przed pozyczka w Bocianie nie dosc, ze zadzwonil do Mnie jakis bezczelny kierownik z wielkimi pretensjami i obuzeniem mial jakies wyrzuty na temat mojej pracy to jeszcze przy pozyczce 300 zl dostalabym tylko 190 z czego musze oddac 450. Bardzo zdziwil mnie jego ton, nigdy sie z czyms takim nie spotkalam. Poprostu ten czlowiek zachowal sie jakby byl jakis lepszy. Okropne. Naprawde nie polecam tej firmy. Drogi kierowniku firmy Bocian gratuluje Panu szacunku do klijenta i zycze szybiej utraty pracy z wyraznie widocznych powodow. 😃😉
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bocian pozyczki |
Szczerze mówiąc mnie tam cały czas przeraża branie pożyczek w tego typu instytucjach. Przecież na rynku jest cała masa fajnych narzędzi czy porównywarek typu terve które można wykorzystać do znalezienia normalnej pożyczki wchodzisz http://www.terve.pl/kredyty-hipoteczne/pozyczki-hipoteczne zaznaczasz typ pożyczki jaki Cię interesuje i najważniejsze parametry. Mimo wszystko, że bank ma czasami ograniczenia to jest bezpieczniejszy.
|
|
Jesteście siebie nawzajem warci...
|
|
|
Predzej ty: ):) taking madry jestes bo tego nie slyszales, ale co wy mozecie o tym wiedziec: ) Wyszczekane gowniarze :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |