wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Brak mocy , duszenie- mulenie

Co może być powodem braku mocy , muleniu na niskich obrotach . Chodzi o diasla na pompowtryskach . Na wysokich - normalka . Dzieki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Brak mocy , duszenie- mulenie

Na to pytanie najprędzej znajdziesz odpowiedz u dobrego mechanika,ale jesli pytasz o to na forum , ,juz CI odpowiadam,,,trzeba wymienic wkład, ten znajdujacy sie między kierownicą, a fotelem kierowcy, powodzenia.

A-cha - to są dobrzy i nie dobrzy mechanicy ? Tylko jak ich odróżnić panie fordeo ?

Moze ja pomoge. Miałem podobnie u siebie w 1.9dci 120km. Mi mulil na niskich obrotach tak jak by mial taka duża TURBO DZIURE. Powodem byl zacinajacy sie zawór Egr. Ja u siebie go poprostu zaslepilem i jest duzo lepiej. Zbiera sie z niskich obrotów

renault, oto odpowiedź:)

Na 99% EGR.

Dzieki ! Poczytałem sobie i prawie pewien jestem , i wiem z czym iść do mechanika . Pozdro .

Skoro wybierasz się do mechanika to on powinien Ci zdiagnozować przyczynę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org