Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co sie stało??? |
Czy ktoś wie co się stało ze stroną internetową www.lomza.info W internecie jest wiele odnośników do tej strony ale żaden nie działa. Gibon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co sie stało??? |
Pewnie mieli serwer na 4lomza :))) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Brak informacji o domenie lomza.info w bazie Registry NASK. dane aktualne z dnia: 2006.08.09 -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
tak wiem że domena jest wolna ale kiedyś taka strona istniała mam rację?
|
|
Sorry, domena nie jest obsługiwana przez NASK, stąd te info :) Eh, gdzie edycja postów ;/ -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Nie mam pojęcia co się z tą stroną dzieje, ale wiem, że nie działa od dłuższego już czasu. A jak działała, to i tak była w budowie. Był stawiany system, chyba PHP Nuke. Może projekt został zarzucony? -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
istniała i miała niezłą poczytność .... T i g e r
|
|
a kto ją prowadził, wydawcą była jakaś łomżyńska firma? lepsza była od tej tutaj?
|
|
Prywatna osoba. Miałem przyjemność. Zresztą, miałem swój minimalny wkład w tą stronę :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
markac - to dlatego ten wtręt do 4lomza na początku? - gryzie, że todziała, a tamto nie? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Kefas napisał(a): > markac - to dlatego ten wtręt do 4lomza na początku? - gryzie, > że todziała, a tamto nie? > Strona 4lomza.pl jest najczęściej ogladaną przeze mnie stroną łomżyńską, głównie za sprawą forum, więc chyba nie mogę napisać, że jej nie lubię. Ale żeby nie było, że ją kocham, to napiszę co mi w niej nie odpowiada. Przede wszystkim, kiepskie forum (na tym tle, każdy inny konkurencyjny serwis wypada lepiej) i głuchość na propozycje forumowiczów. A przecież strona jest tworzona z myślą o nich, czyli zwiedzających. Jednym z takich pomysłów, na który administrator jest głuchy, to możliwość komentowania artykułów na stronie. Następny, to słynny już ślepy odsyłacz do chata. Nie wiem po co on jest :) Dalej, zamieszczanie recenzji z imprez, które się już zakończyły. Wszystko byłoby w porządku, gdybyśmy byli wcześniej informowani, że w ogóle jakaś impreza ma być! :) Pozdrawiam. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |