wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Administracjo tego portalu!

Jeśli wykasujecie ten temat, pokażecie tym tylko swoją słabość, a ja i tak za jakiś czas założę nowy...
Dlaczego NIE usuwacie zalewających forum wpisów pozycjonujących, usuwacie natomiast krytykę pod swoim adresem oraz wybrane prawdopodobnie losowo tematy?
Jaką ocenę z j. polskiego miała na świadectwie ukończonej szkoły osoba zajmująca się pisaniem artykułów na stronie głównej? Praktycznie codziennie można znaleźć tam różnego rodzaju błędy i niedopatrzenia, które popełnia niewątpliwie każdy użytkownik, od ADMINA należy jednak oczekiwać więcej, tym bardziej, że ma przecież możliwość edycji.
Portal ewidentnie obniża swój poziom, a szkoda, czy tu chodzi TYLKO o pieniądze?
Prosząc o nieusuwanie tematu, pozdrawiam,
Głos rozsądku.
P.S.: mówiąc po naszemu, weźcie się po prostu do roboty :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Administracjo tego portalu!

Dział ogłoszeń jest od ogłoszeń, a nie forum. Inni użytkownicy piszą do nas, niekoniecznie zakładając tematy i proszą o usuwanie ogłoszeń. Jeśli prześle Pan/Pani link do wątku z reklamą, od razu zostanie usunięty.

Rondo ty to chyba piątki nie miałeś :). Spójrz gamoniu na swój tekst i policz błędy interpunkcyjne zanim zaczniesz kogoś krytykować.

Ok, tylko czy to JA - UŻYTKOWNIK mam wertować forum i wyszukiwać reklam?
Swoją drogą, wielokrotnie uczulaliśmy (nie tylko ja) na niektóre nicki notorycznie pojawiające się na forum i reklamujące różne strony. Jak dotąd bezskutecznie.
Forum nie jest specjalnie rozbudowane, wpisów dziennie nie jest aż tak dużo, aby nie móc \"trzymać ręki na pulsie\", co udaje się nawet na niektórych forach ogólnopolskich.

Fakt, piątki nie było, ale nie ja tu jestem adminem.

To chyba oczywiste że strona jest po to żeby ZARABIAĆ a nie jest trzymana dla jakiś wyższych celów :)

Kasowanie postów na tej stronie to wyraz słabości umysłowj właścicieli - czy po skasowaniu postu wysyłacie na maila autora informację dlaczego tak się stało?

Dodałem w ciągu ostatnich trzech dni trzy wpisy - każdy skasowany [mam je otwarte w zakładkach więc wiem co i kiedy napisałem].

Tu wiele osób na OGÓLNYM forum pyuta o poszukiwanie specjalisty - nie wiem czemu kasowaliście moje wpisy, ale jak napisałem dziś: życzę Wam żeby pojawiła się taka konkurencja, któr Was puści z torbami bo zachowujecie się conajmniej durnowato.

Ja pisałem w tej sprawie do administratora strony wielokrotnie i ............ wielokrotnie moje posty były kasowane !! Obiecałem, że zamieszczę w stosownym momencie screeny. Nadeszła ta chwila !!

http://zapodaj.net/b00fff0bcba47.jpg.html>screen005.jpg</a>

http://zapodaj.net/8c09a0ddceb7d.jpg.html>screen006.jpg</a>

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

W porównaniu do moja ostrołęka cała 4lom. Jest zacofana. Jeśli wszyscy przenieśliby się na mylomza to ta strona zginęłaby.

xlomza jest o całe niebo lepsza i forum ma też przyzwoite. Tak że adios 4lomza :)

bialystokonline jest super, ogloszenia podzielone na więcej kryteriów, pojawiają się natychmiast.

no własnie - przenieśmy się na inne forum miejskie - ja nic nie wskazę, liczę że będzie to forum portalu prowadzonego przez Łomżaków a nie coś z Białego

Co proponujecie?

Może Paryż?

A ja Wam powiem w tajemnicy ;) , że uciekam z tego forum, jeszcze nie wiem gdzie, ale nie mam tyle czasu i siły, żeby się dalej męczyć, a swoją drogą - reakcje niektórych użytkowników powodują, że \"ręce opadają\"...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org