piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie pracować - freelancer

Witam,

Znacie może jakieś miejsce w Łomży, gdzie można przyjść i wygodnie popracować na laptopie? Chodzi mi o jakąś kawiarnię, bibliotekę z dostępem do wifi. Może być też wynajem małego miejsca w jakimś biurze - tego szczególnie szukałem, ale nic nie mogłem znaleźć.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie pracować - freelancer

Jest kilka miejsc gdzie można popracować. Np. biblioteka - o ile nie musisz prowadzić rozmów telefonicznych, bo tam nie można rozmawiać. Jest internet, można przyjść ze swoim laptopem, cisza - dobre warunki do pracy.

a tak, aby wynająć u kogoś kawałek biurka to musiałbyś przejść się po pasujących ci lokalizacjach i popytać. Duże firmy nie będą tym zainteresowane, ale ktoś kto ma mały biznesik może odczuć ulgę jak ktoś mu się dorzuci do czynszu. Jednak musiałbyś zagadać osobiście, bo tak z ogłoszenia to nikt raczej się nie trafi.

życzę powodzenia

"Tańczyła na wielu śliskich parkietach..."

Wiem że dużo biur jest do wynajęcia na Sienkiewicza 10 w kamienicy i cena nawet przystępna

Daj jakieś namiary na siebie. Też działam jako freelancer, i myślałem o wynajęciu biura z kimś na pół.

Dzięki za wskazówki, zamierzam jeszcze przejść się do centrum katolickiego, mają tam siłownie za darmo dostępną :)

uip_uip, masz facebooka? http://tiny.cc/kontaktF <- link do profilu

A może Park Przemysłowy?
\"Wchodzące w skład Parku Przemysłowego Łomża Centrum Logistyczno – Produkcyjne zlokalizowane w budynkach po byłych warsztatach szkoły drzewnej oferuje przestronne hale magazynowe oraz pomieszczenia biurowo - usługowe o pow. od 12 m² do 67 m² w atrakcyjnych cenach.
Promocja trwa do 16 września br.\"

http://www.parklomza.pl/

Wolałbym na razie niczego nie wynajmować, bo nie wiem jak mi się praca rozwinie. Biblioteka jak najbardziej, ale gdzie znajdę w Łomży taką z internetem?

Ewentualnie w McDonald, tam przecież jest darmowy internet wifi. Minus jest taki, że jego szybkość pozostawia wiele do życzenia. A na czym konkretnie zarabiasz? Robisz strony? Jakaś forma marketingu? A może na Adsense? Tylko czy na tym ostatnim można zarobić jakiś większy hajs? Wprawdzie są poradniki jak np http://www.e-etat.pl/ile-mozna-zarobic-na-adsense/, ale wyciągnięcie większej kasy z tego programu.... naprawdę trzeba się nagimnastykować. Zdradź nam swoją tajemnicę :)

A są tu programiści? Szukam kogoś kto pisze w PHP

Kto chce zdobyć większą kasę na spełnianie swoich marzeń niech pisze na: noweotoczenie@gmail.com
Jest to uregulowane ustawowo a ustawę podpisał były już prezydent B.Komorowski

To ja zdobądź i nie mam ludzi

Ze swojej strony mogę Wam polecić porady, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli zastanawiacie się nad wyborem reklamy dla swojego biznesu, to polecam Wam sprawdzić stronę - https://jarocinska.pl/promowane/ekologiczne-podejscie-do-reklamy-outdoorowej-czy-to-mozliwe/S8yFKn9OjRjeMCQ7rR0V , gdzie znajdziecie porady na temat reklamy zewnętrznej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org