Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS Łomża zagra z zespołem z Ekstraklasy? |
Jeśli w niedzielę ŁKS pokona Chrobrego Głogów, to w 1/16 finału zmierzy się z zespołem z Ekstraklasy! Losowanie naszego potencjalnego rywala już w czwartek o 12.00 na Stadionie Narodowym. Transmisję z losowania można obejrzeć na YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=VqDIDnyG9ow Kto był na meczu z Rakowem, ten wie jaka atmosfera panowała na trybunach. W niedzielę musi być i będzie jeszcze lepiej! Namawiajcie znajomych, rodzinę, kolegów do przyjścia na ten mecz, bo może okazać się, ze to jeden z ważniejszych meczów w historii klubu! Widzimy się w niedzielę o 17.00 na Z-18!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS Łomża zagra z zespołem z Ekstraklasy? |
ŁKS jest na fali wznoszącej. Jego forma rośnie w przeciwieństwie do klubów ekstraklasy. Pucharu pewnie nie zdobędzie, ale nie zdziwię się jeżeli dotrze do np. Półfinału Pucharu Polski. Chętnie popatrzę na \"rozjechaną\" Jagę z bagażem 3 bramek, czy błagającą o jak najmniejszy wyrok Legię ! Do boju, do boju ŁKS !!! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Jeśli, jeśli ... jeśli doczepisz do szafy sznurek to będzie winda ? Najpierw niech wygra. Raków może i druga liga ale są w dołku od dawna, wygrana to niewątpliwy sukces ale to już historia więc nie ma co gdybać.
|
|
Raków w dołku? Przecież dopiero co grali baraż o awans do I ligi. O żadnym dołku nie może być mowy. Można to nazwać wpadką przed rozpoczęciem sezonu. A co do naszych, to grają na prawdę fajną, pomysłową piłkę. Jest trochę do poprawy w obronie, ale z czasem powinno być coraz lepiej.
|
|
Peter masz fantazje godna 10 latka haha ale to taki wiek baw sie dalej w swojej krainie czarow hihi. Oczywiscie powodzenia jestem z wami
|
|
ŁKS w obecnej formie awansował by nawet do Ligi Mistrzów. Lech juz interesuje sie Naszymi piłkarzami, bron boze ich sprzedawac ---------------------------------------------
|
|
Fajnie jest się pośmiać, ale wszystkim niedowiarkom polecam zobaczyć mecz z perspektywy trybun i samemu wyrobić sobie zdanie o grze naszych :)
|
|
Ja z checia zobacze mecz nie moj pierwszy i na pewno nie ostatni. W miare mozliwosci staram sie byc na stadionie
|
|
RAJDOWIEC: jak się ma marzenia, to one czasami się spełniają. Swego czasu jakiś polski kibic powiedział, że jego marzeniem jest, aby reprezentacja Polski osiągnęła taki poziom jak mistrzowie świata z 2010 roku - Hiszpanie. Cztery lata później marzenia się spełniły. Koleżko .......... trzeba wierzyć i marzyć, bo warto ! ŁKS - do boju !!! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Dziś o 12.00 losowanie 1/16 finału. Kogo typujecie?
|
|
Zawisza Bydgoszcz naszym potencjalnym przeciwnikiem! Mobilizacja na mecz z Chrobrym!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |