wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
do mleczarza

najpierw chcielisciezniesienia kwot mlecznych teraz zdziwieni źe mleko tanieje takie są prawa ekonomi jeśli czegoś jest zbyt dużo to cena spada wystarczy patrzeć na zboża czy żywiec
wiem mleko nie trzymało się tych praw
jakoś fimom gdy tracą rynek czy też zmieniają się gusta nikt kasy nie dokłada
i w branży rolnej zostaną ci co są mocni reszta odpadnie takie są prawa rynku

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: do mleczarza

tak.

jakie mleko tanieje gdzie bo na pewno nie w sklepach

sawicki miał racje jak mówił o rolnikach...brak wspołpracy, wieczne wasnie, zadrosc i chciwosc

hamy ze wsi nie potrafia wspołpracowac tylko dupska swego patrzec i nie mysla wogole.
ciagle płacza ze im bieda a fury i chałpuy najwieksze i najlpesze musza miec. chciwe jak zydy i zreszta mam ich w ***** tak jak oni maja cała reszte

ryba22 może i masz rację że żydki. Rolnik trochę jest ograniczony umysłowo więc trzeba na to przymknąć oko, czasem też chamski i trzeba to znieść, ale ich roboty nie chciałbyś wykonywać i mieć tyle obowiązków.
Natury wieśniaka nikt nie zmieni tak jak i mieszczucha.
Mieszczuch za to wiecznie zazdrosny i mu gula skacze jak nie ma tego co ma niektóry rolnik.

dla mnie rolnik to biedak nawet jak ma miliony w ziemi czy czym tam. bo w gów...nie sie grzebac to sorry.
ale naprawde mysle ze sawicki ma racje jak mówi ze nie potrafia wspołpracowac wogole. polski biznes tez nie robi szału ale juz lataa temu sklepy hurtownie kooperuja ze soba dla osiaagniecia dobra wspolnego i jedostkowego wzrostu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org