Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
podrzucanie piesków |
Informuję, że porzucone w trawach w okolicach StarejŁomży i Zosina pieski NIE ZNAJDUJĄ NOWYCH WŁAŚCICIELI!!! Jeśli jesteś zbyt głupi/a żeby zapobiec niechcianym szczeniaczkom w swoim ognisku domowym, to później sam/a z takim szczeniaczkiem siedź w trawie na deszczu, noś na ciele dziesiątki kleszczy, i czekaj nie wiadomo na co. I niech Cię wszyscy odganiają nie wiadomo gdzie, z pustym brzuchem, bez nikogo czekaj na samochód, który Cię wyrzucił.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: podrzucanie piesków |
\"Miarą człowieczeństwa jest nasz stosunek do zwierząt\".Po tym co zrobił ten\" osobnik\" nie zasługuje aby go nazwać człowiekiem!
|
|
w schronisku NIE PRZYJMĄ znalezionego pieska. A sołtys ma to gdzieś. Tylko mnie nerwy tak ok co 3 miesiące ponoszą. Jeśli nawet zgłosisz do gminy, że jest takie zwierzę, to rzadko kiedy je wezmą, a jeśli już to prawdopodobnie uśpią. Więc niech taki panicz albo Paniusia z samochodu nie fatyguje się i nie oszukuje swojego sumienia, tylko id razu zwierzęciu kark sama skręci. Będzie szybciej i mniej boleśnie
|
|
Moja rada: Jak Was nie stać 200 zł na sterylizację, to szczeniaczki od razu po urodzeniu zabijajcie, a nie trzymacie do 5 miesiąca i potem \"Do widzenia\". Pies to nie kot: nie odejdzie za daleko i nie upoluje raczej niczego.
|
|
Zgłoście psy do gminy. Najlepiej jest je złapać żeby się nie przemieściły.... Co się dzieje z tymi ludźmi !!!!!
|
|
Może ktoś rozpoznaje? Dzisiaj się pojawił/pojawiła u mnie pod bramą i nie chce odejść.... Może ktoś chętny jest przygarnąć? email: amartakita@gmail.com
|
|
Ludzie to k****!!!!! Aż mnie skręca jak słyszę takie rzeczy ...
|
|
Porażka gdzie ci ludzie maja rozum wziaść psa,pozwolić mu sie rozmnażać a potem kopnąć w dupe jak by zawiniły im w czymś i odwrócić sie plecami..a potem w domku siedzą i udaja jacy to oni są czuli na krzywde i jaka to z nich wspaniała rodzinka.A tak naprawde nie sa w niczym lepsi od zboczeńców,złodziei i innych przestepców chodzących po tej planecie,mam tylko nadzieje że kiedyś\" Ktoś \" ich odpowiednio osądzi,ale zgotuje im podomny los na jaki zasługują...wstydz cie się bestie...!!
|
|
Moim zdaniem oskarzanie wlascicieli na nic tutaj, proponuje przygarnac psine okazac serce a nie wspolczucie.
|
|
Ty no to przygarnij.we wsi kazdy ma psa albo 2. Chcesz i mozesz wziac?extra!piesek czeka.ladny
|
|
Przygarenlam. Mam jest wspanialy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |