Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginął czarny kotek |
Jeśli ktoś w dniach po 2 lipca spotkał zagubionego czarnego kotka proszę bardzo o info. Kot jest czarny z białymi skarpetkami i krawacikiem. Ma rok, jest wykastrowany. Dzieci bardzo tęsknią bo kotek oswojony i przyjacielski. Miał obrożę z dzwonkiem z grzechotki wędkarskiej. Wątpliwe żeby ją teraz miał.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginął czarny kotek |
chłopie kotka to ty masz w głowie
|
|
W jakiej okolicy zaginął kot? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Kotek zaginął na wsi w gminie Piątnica, ale jest niewielka szansa, że \"pojechał\" do Łomży lub w okolice drogi E61.
|
|
Z pół godziny temu widziałam dokładnie takiego na oś,Maria miał obrożę. Wyglądał na zagubionego ale był w dobrym stanie i nie wyglądał na wygłodzonego itp.
|
|
Okolice Dębowa, Kasztanowa, Piaski.
|
|
do \"Fanka bocianka\" - tu jest zdjęcia kota: http://www.ptaki.net/fotki/details.php?image_id=392 Jak możesz zerknij proszę czy to te. Wczoraj wieczorem siostra szukała na podanych ulicach ale bez skutku, jeszcze dziś będzie próba. Szansa jedna na tysiąc, nadzieja umiera ostatnia...
|
|
Na 95% podobny. Pytałam znajomych wcześniej tam takiego nie było pojawił się on i drugi biało-rudy.
|
|
Dziś były poszukiwania, ale bezowocne. Możesz napisać na maila dokładny namiar, okolice jakich numerów domu? Maila do mnie znajdziesz przez podany wcześniej link do zdjęcia, na stronie głównej. Z góry dzięki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |