Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do jakiej szkoły Make Up |
Poradźcie, gdzie w naszym woj. są dobre szkoły makijażu? No i takie z bogatym programem i niedrogo... :P (w miarę) - Białystok odpada!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do jakiej szkoły Make Up |
532590215
|
|
A ten tajemniczy numer to do kogo???
|
|
Re: Poradźcie -> Do jakiej szkoły makijażu (Make UP) |
Albatros - a ten nr to może do ciebie???? :)
|
|
No dziewczyny nikt nic nie wie - pomóżcie!!!
|
|
https://www.facebook.com/pages/Akademia-Wiza%C5%BCu-i-Stylizacji-Make-Up-ART/367430776696931?fref=ts Najlepsza szkoła, zostało mało miejsc . Z wawy ludzie przyjeżdzają sie uczyć bo jest naprawde wysoki poziom i dobra cena. Polecam. Warto sie umówic i porozmawiać z właścicielką:)
|
|
Witam a wie ktoś czy jest może jakaś szkoła policealna dla wizażystek i manicurzystek ??? http://www.bagazowka-warszawa.pl/ moja strona domy stara miłosna
|
|
No o tej akademii z Zambrowa też słyszałam, ale myślałam że to może propaganda ale jak zobaczyłam teraz na fB że tu było szkolenie z mistrzynią świata i co sie tam dzieje w ciągu roku to nie dziwi że ludzie z W-awy tu jadą. Wysłałam zapytanie o miejsca, mam nadzieje że jeszcze będą. Dam znać jak sie odezwą. Dzięki za podpowiedź. A może ktoś kończył tą szkołę, albo zna jeszcze opinie o mniej to jestem ciekawa.
|
|
No i się zapisałam !!! - Akademia Wizażu w Zambrowie - zobaczymy :)
|
|
Znajoma właśnie jeździ do Warszawy.
|
|
ja polecam Żaka w Łomży, skończyłam tam technika usług kosmetycznych i wizażystkę/stylistkę teraz pracuje w zawodzie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |