Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Barszcz Sosnowskiego w Marianowie |
Pełno tego rośnie przy drodze.Dziwi mnie że jakoś nikt ,nic z tym nie robi a typowi na górce wrasta z impetem w zboże. Nie dalej jak na przyszły rok dojdzie do poparzeń albo ktoś zginie od tego świństwa. Wtedy zapewne władze gminy się ockną.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Barszcz Sosnowskiego w Marianowie |
jak rośnie na prywatnym polu to może ktoś to sobie uprawia , a tak poważnie czy jest w Łomży ktoś co to usuwa fachowo i skutecznie bo w Marianowie rośnie to od lat było lane chemią i palone ogniem efekt jest odwrotny Prawda
|
|
Nie chcę wprowadzać kogoś w błąd ale ktoś mi mówił, że wystarczy powiadomić straż a oni zajmą się procedurą usunięcia.
|
|
to nie wprowadzaj w blad
|
|
Marszałek rozesłał pismo do władz nakazujące likwidację.
|
|
Straż nie ma z tym nic wspolnego!! To jest sluzba ratownicza a nie od oczyszczania.
|
|
no no no
|
|
mozna to podciagnac pod ochrone zdrowia, slyszy sie duzo o tym,a gdzie to zglaszac i kto odpowiedzialny, to juz nie wiadomo ---------------------------------------------
|
|
weług neta trzeba zglosic do podleglej gminy ---------------------------------------------
|
|
Idąc Twoim tokiem myślenia .... Dlaczego jak rozleje się olej, ropa czy tam benzyna np. na asfaltcie to właśnie usuwa ją straż? Także roje (ule) z szerszeniami czy tam osami usuwa straż.. ale ja się nie znam i to tylko moje spekulacje ;) Ps. O sprzątaniu po kolizjach drogowych nie wspomnę.
|
|
Wreszcie mam idealne kwiaty dla teściowej
|
|
Zglasza się do Gminy, a ta wnioskuje o pieniądze na ten cel do Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |