Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Taniec z Gwiazdami |
To całkiem dobry program. Okazuje się że wzorem wielu znanych artystów tańca uczy się wiele osób. Najciekawszą rzecz zaobserwowałem na weselu u swoich znajomych. Otóż przygotowali oni układ taneczny na swój pierwszy taniec weselny. Pięknie przygotowany od strony choreograficznej, bardzo przyzwoicie wykonany, cudowny, romantyczny walc angielski. Naprawdę, to był prawdziwy i piękny walc angielski. Chyba wracają dobre czasu dla tańca. Ja ten wpis dedykuję wszystkim, którzy zamierzają brać ślub i zastanawiają się nad swoim pierwszym, solowym tańcem na własnym weselu. Zdaje się, ze z taką inicjatywą wystąpił jeden z łomżyńskich klubów kultury – klub garnizonowy. Nareszcie ktoś pomyślał o czymś takim. Czy ktoś z Was tez tak przygotował się do swojego wesela? Proszę o wpisy - ciekawe jak to jest popularne. Pozdrawiam. Nowicjusz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Taniec z Gwiazdami |
Ja proponuję film pt. Tańczący z wilkami. Też można nauczyć się kilku układów tanecznych. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |