Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
INTER AUTO - info o wiarygodności. |
Witam. Proszę Was wszystkich o ewentualne informacje o komisie samochodowym Inter Auto (za torami - przy restauracji Rampa, Vip). Szczególnie interesowałaby mnie informacja o tym, czy ten komis jest wiarygodny i czy znacie może jakieś osoby, które przez ten komis zostały w jakikolwiek sposób oszukane. Jeśli znacie kogoś takiego to prosiłbym bardzo o informacje! Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informacje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: INTER AUTO - info o wiarygodności. |
Nie polecałbym tego komisu, nie są to ludzie wiarygodni. Miałem z nimi do czynienia przy zakupie samochodu towarowo - osobowego, nie wywiązali się z umowy. Sęk w tym że zapłaciłem im pieniądze w całości wcześniej. Później robili co chcieli. Nie polecam. Pozdrowienia
|
|
buheheheeh inter auto. człowieku nie masz już od kogo aut kupować ??? maciek---> czyli kupiłeś kota w worku . kto płaci całą sume przed zakupem auta??? daje się zaliczkę max 1000zł
|
|
Maciek, jak dalej potoczyła się Twoja "przygoda" z Inter Auto? Udało Ci się odzyskać pieniądze lub chociaż zdobyć samochód? Nie znasz może jeszcze innych osób, które miały podobne kłopoty? Sam też mam z nimi podobny problem, chociaż nie wpłaciłem na szczęście całej sumy! Swoją drogą, to ciekawe, jak to możliwe, że nie odebrano im jeszcze pozwolenia na działalność za takie "numery", bo z tego, co słyszałem, to nie są to odizolowane przypadki, ale powszechna praktyka tego komisu!
|
|
INTER AUTO - nie polecam!!!, stnowczo poszukaj innego komisu, bardziej wiarogodnego. Znam ludzi którzy też mieli z nimi problemy, sprawa zakończyła się w sądzie. Nabywca samochodu oczywiście wygrał sprawę ale ciągneła się bardzo długo ale warto było, i troszkę to kosztowało i nerwów i pieniedzy ale tacy jak oni nie można dać za wygraną. k@m
|
|
na nowogrodzkiej sa dwa komisy jeden obok drugiego i sam osobiscie tylko te polecam. a inter auto nie polecam bo to zdziercy jak cholera i tyle!
|
|
ja kupiłem 2 i zadowolny jestem
|
|
Panowie Inter Auto to nie komis, to bezpośredni importer aut. Mają najtańsze samochody w Polsce, zobaczcie ich stronę na gratka.pl. POLECAM
|
|
Panie Mariuszu Z. (marioz) niewątpliwie działa Pan na szkodę majej firmy, oczerniając i mówiąc nieprawdę. Na pewno spotkamy się w sądzie w tej sprawie. Uważam iż "takie numery" tylko Pan potrafi robić. Postaram się na łamach tej witrynu przedstawić całą prawdę o Panu i próbie wyłudzenia pieniędzy od majej firmy.
|
|
|
Miałem z nimi doczynienie.Jak kupowałem busa nic nie opóścili mieli przywieść mi schodek na tył,kilka razy u nich byłem,znudziło mi się.minął już rok,ale mam jeszcze nadzieję.moim zdaniem kupują złom zeby jak najwięcej zarobić.
|
|
Nie znam osobiście tego komisu, więc nie mogę się wypowiadać, ale kupowałem już 3 samochód w komisie na Al. Legionów koło Prymy. Tam są naprawdę bardzo życzliwi ludzie i mają ceny umiarkowane, a co najważniejsze dla mnie mają bardzo dobre i sprawdzone auta. Żadnego złomu nie sprzedają.
|
|
WIEŚMIN HEHEHEH ZAPRASZAM ZA MIEDZĘ DO LAKIERNIKA ZA PŁOTA TEGO KOMISU. KUKNIJ NA FURY. ZA 2 TYGODNIE BĘDĄ JAK NOWE W KOMISIE STAŁY. BUHEHEHEHE
|
|
Wyjmujcie brudy na forum, od tego ono jest hehe ps. im dluzej temat jest na topie, tym dluzej inter auto ma antyreklame ;D
|
|
odnosnie komisu '' inter auto '' niemoge im nic zarzucic , sprowadzili dla mnie 2 samochody , wywiazali sie z umowy w 100 % wszystko bylo tak jak uzgodnilismy przed zakupem, jesli bede kupowal nastepny samochod, to napewno skorzystam z uslug tej wlasnie firmy! wszystkim POLECAM!!!
|
|
"Uderz w stół a nożyce się odezwą!" Słucham, może dowiem się o sobie czegoś, o czym jeszcze nie wiedziałem. Prawdę i tylko prawdę proszę! P.S. Te groźby zabrzmiały jak swoista cenzura tematu!!!
|
|
Autor: sebastian (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 09-08-06 06:01 Czemu ta osoba ktora wypowiada sie w tak wspanialy sposob o inter auto napisala na forum tylko jednego posta? Ciekawe ciekawe...
|
|
Kumpel też miał z nimi przeboje i nie jest zadowolony z usługi. Także chociażby z tego względu odradzam.
|
|
Misiek-2lo - też się nad tym zastanawiałem, bo to dość ciekawy zbieg okoliczności. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów czekając na kolejne informacje! That's life! People use you when you are too honest - learnt a hard lesson!
|
|
no zeczywiscie sebastian ma tylko jednego posta zato marioz ma aż ich 4 normalnie stały bywalec :)
|
|
Do Inter auto! Jak bylibyście uczciwi, to nikt by złego słowa o Was nie napisał, a tu na kilkanaście postów , tylko chyba 2 które Was wychwalają. To już mówi samo za siebie. Do Marioz! Samochód otrzymałem, ale nie taki jak był zamówiony, bo później za przeróbki chcieli zapłaty, chociaż umawiali się, że samochód będzie do odbioru taki jak był zamówiony, nie mówiąc już o brakach taki jak brak koła zapasowego (na które już ponad 3 lata czekam), musiałem sam kupić,. spalony silniczek wycieraczek, pogubione tulejki od prowadnicy drzwi przesuwanych i wiele innych niedoróbek. Doprowadzenie do stanu używalności potrzeba było około 3 tysięcy złotych. Pozdrowienia.
|
|
Dzięki ---- maciek ----- za informacje! Pozdrawiam.
|
|
ja też widziałem auto jakie sprowadzili mojemu znajomemu pożal się boże i upierali się że na takie się umówili straszni kanciaże i cwaniacy jakich nie mało w branży samochodowej jaś
|
|
Czytajac tego posta smiac mi sie chce ale nie z firmy inter auto tylko z ludzi ktorzy tu wystawiaja takie opinie wiekszosc chyba nawet nie ma pojecia gdzie jest ta firma lub wogole nie miala doczynienia z jej wlascicielami czy nie byla jej potencjalnym klientem tylko cos tam slyszala lub wogole myli ja z kims innym Do wlascicieli aut ktorzy twierdza ze INTER AUTO ich oszukalo nie wiem jakim cudem . Sprowadzali mi auto wiec sam doswiadczylem na ile sa rzetelni . Wplacilem zaliczke tak samo jak wszyscy dzwoniono do mnie ze jest takie auto jakie mnie interesuje jeden z wlascicieli szukal intensywnie samochodu w niemczech przesylal droga elektroniczna informacje o nim wlacznie ze zdieciami i do mnie nalezal wybor podkreslam TO JA ZATWIERDZALEM czy alto mi odpowiada i czy jestem zdecydowany na takowe. Nie chcialem tego nic mi nie wciskano na sile szukano dalej. Wiec chyba maja zdrowe podejscie do rzeczywistosci . W przeciwienstwie do osob z forum ktorzy CHYBA kupili samochody :) i wyobrazali sobie ze spelnia sie ich marzenie bo kupuja samocho tylko zapomnieli ze ich portfel nie jest na tyle zasobny zeby isc do salonu wypic kawke ( choc w INTER AUTO tez ja proponuja ) :) i wybrac nowiutenkie auto do ktorego nie mozna sie przyczepic bo nie ma zadnych mankamentow . Wniosek jest taki ze ludzi chcieli by za grosze kupic cacko a tak niestety sie nie da i potem zaczynaja sie problemy i pretensje . Malo tego zaproponowano mi nawet zebym jechal razem z jednym z wlascicieli do niemiec wiec chyba ci ludzie nie maja nic do ukrycia . Wiec panie MARIOZ to chyba pan jest uciazliwym klientem a nie nie INTER AUTO uciazliwym wykonawca panskiego zlecenia. Poniewaz firma ktora zapewnia tak komfortowe rozwiazanie sprawy zwiazane ze sprowadzeniem auta nie moze nikogo oszukac. I tak bylo w moim przypadku pozdrawiam
|
|
Sprowadzajcie se sami jak wam nie pasuje. Tylko negować umiecie. Jak dostaliście maile ze zdjeciami to kto kazał wam brać?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |