Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Och, jak gorąco !!! |
Głupota czy bezmyślność?Jak zachować się w czasie upałów? Nie wiem jak jest w innych blokach,ale w moim to mnie przeraża.Uporczywe otwieranie okien i drzwi klatek schodowych podczas upałów.Zamiast wszystko pozamykać by nie wpuszczać gorącego powietrza z zewnątrz do klatek schodowych i przez to mieć też chłodniej w swoich mieszkaniach,robimy odwrotnie.LUDZIE MYŚLCIE CHOCIAŻ TROCHĘ.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Och, jak gorąco !!! |
Ile chłodniej byłoby gdyby pozamykać okna i zakleić je białym papierem(od nasłonecznionej strony). Ludzie myślą że gorące powietrze poprawi samopoczucie?!
|
|
tylko narzekac i narzekac, jak by bylo pochmurni albo padalo,zaraz by bylo ,co za lato,a jak jest lato to marudy narzekają za za cieplo,jednym slowem ,ZESRAŁA SIĘ BIEDA I PŁACZE
|
|
To nie jest narzekanie. Chodzi tylko o umiejętność zachowania się w danej sytuacji.Ludziska otwierają drzwi i okna by im było chłodniej ,a skutek jest odwrotny.
|
|
jak to mówią... ze smrodu jeszcze nikt nie umarł a z przeciągów i owszem.... fatalisto w swoim domu rób jak uważasz, Twój wybór.... w sumie nawet masz rację... ale !!! otwarte drzwi na klatkę w Twoim mieszkaniu nic nie schłodzą i nic nie ocieplą więc wiecej luzu... jedź nad wodę... tam w ogóle upałów nie ma, włącz w domu wiatrak.... zrób przeciąg .... ja włączam wiatrak, robię przeciag i jest ok.. i mało mnie interesuje jak ty robisz w swoim domu... i niech cię nie interesuje jak ja robię w swoim !!! kolejn jedni jedyni mądrzy :-) a jak ktoś woli świeże powietrze i wiaterek ??? przepraszam ! JESTEŚMY W ŁOMŻY A TU SIĘ JĘCZY !!!
|
|
wejdż w dupę zająca zając chodzi to cię chłodzi
|
|
Ludzie nie myślą i nie zastanawiają się jak to dziala :) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
dobre kaniak
|
|
nie żarty żartami ale faktycznie ciepło jest no ale mamy lato miłego dnia
|