środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Och, jak gorąco !!!

Głupota czy bezmyślność?Jak zachować się w czasie upałów?
Nie wiem jak jest w innych blokach,ale w moim to mnie przeraża.Uporczywe otwieranie okien i drzwi klatek schodowych podczas upałów.Zamiast wszystko pozamykać by nie wpuszczać gorącego powietrza z zewnątrz do klatek schodowych i przez to mieć też chłodniej w swoich mieszkaniach,robimy odwrotnie.LUDZIE MYŚLCIE CHOCIAŻ TROCHĘ.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Och, jak gorąco !!!

Ile chłodniej byłoby gdyby pozamykać okna i zakleić je białym papierem(od nasłonecznionej strony).
Ludzie myślą że gorące powietrze poprawi samopoczucie?!

tylko narzekac i narzekac, jak by bylo pochmurni albo padalo,zaraz by bylo ,co za lato,a jak jest lato to marudy narzekają za za cieplo,jednym slowem ,ZESRAŁA SIĘ BIEDA I PŁACZE

To nie jest narzekanie. Chodzi tylko o umiejętność zachowania się w danej sytuacji.Ludziska otwierają drzwi i okna by im było chłodniej ,a skutek jest odwrotny.

jak to mówią... ze smrodu jeszcze nikt nie umarł a z przeciągów i owszem....

fatalisto w swoim domu rób jak uważasz, Twój wybór.... w sumie nawet masz rację... ale !!!

otwarte drzwi na klatkę w Twoim mieszkaniu nic nie schłodzą i nic nie ocieplą więc wiecej luzu...

jedź nad wodę... tam w ogóle upałów nie ma, włącz w domu wiatrak.... zrób przeciąg .... ja włączam wiatrak, robię przeciag i jest ok.. i mało mnie interesuje jak ty robisz w swoim domu... i niech cię nie interesuje jak ja robię w swoim !!!

kolejn jedni jedyni mądrzy :-)

a jak ktoś woli świeże powietrze i wiaterek ???

przepraszam ! JESTEŚMY W ŁOMŻY A TU SIĘ JĘCZY !!!

wejdż w dupę zająca zając chodzi to cię chłodzi

Ludzie nie myślą i nie zastanawiają się jak to dziala :)

:) :) :)
:) :)
:)

dobre

kaniak

nie żarty żartami ale faktycznie ciepło jest no ale mamy lato miłego dnia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org