Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ogrodzenie Betonowe Gdzie ?za ile ?:) |
Jak w temacie macie pojecie gdzie w lomzy mozna zakupi ogrodzenie betonowe ? i jakie sa koszty przesla h=2 ?no i czy sprzedaja na raty ?:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ogrodzenie Betonowe Gdzie ?za ile ?:) |
W Konarzycach sprzedaja ale tam jest drogo. W Myszyńcu jeszcze sprzedaja.
|
|
za konarzycami sprzedają u Wróblewskich jak jedziesz na Śniadowo cena okło 180zł za przęsło
|
|
Apropos tych ogrodzen - odwiedzajac moj Kraj w zeszlym roku (po wielu latach rozlaki), jedno z niektorych rzeczy, ktore mnie troche irytowlay to byl m. in. czesty widok takich cementowych ogrodzen (smialo mozna stwierdzic, iz niamal ze na kazdym kroku!) - obojetnie, czy to w miastach, osadach, czy na wsi. Wlasnie, podrozujac po kraju, czesto w szczerym polu mozna bylo natknac sie na widok jakiegos tam gospodarstwa - ot, taki typowy domek z obora, stodola, itd. ... a dookola, ni skad ni zowad, nagle jakis tam taki rzucajacy sie w oczy i brzydki jak choroba cementowy plot otaczajacy to wszystko. Naprawde wg. mej opinii to nic tylko ohyda - takie cos ni przypiac ni przylatac i az razilo to wszystko jakby po prostu 'swidrem wiercic w oku' ...:(. Czesto myslalem wtedy sobie - czyz nie lepsze byloby inne rozwiazanie, np. zastosowac jakis plotek z drewna lub siatki - ot, taki, ktory mozna byloby wkomponowac w otoczenie i po prostu 'zgubic' to wszystko w terenie, zamiast jeszcze podkreslac to cale szkaradlo? Na pewno byloby to nie tylko bardziej estetyczne, ale takze .... duzo tansze! Oczywiscie, zdaje sobie sprawe z tego, iz trudno mi to wszystko jakos ujac i przekazac, ale wierzcie mi, ze te cementowe ogrodzenia to naprawde ohyda i jak to tu mowia .... 'they've got to go'! Pozdrawiam, wychu
|
|
Zgadzam sie nie jest to ladne...i w moim przypadku wcale nie ma takie byc ....ma byc wysokie solidne i zeby nikt mi nie zagladal na podworko a ze mieszkam w sporej odleglosci od lomzy i mam 4 baaardzo grozne psy to nie chce zeby kogos przypadkiem zjadly , no chyba ze ktos wejdzie ale to juz na wlasne ryzyko...:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |