Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam transportu |
Szukam osoby która przyjedzie po 2 osoby dorosłe i 2 dzieci na lotnisko Okęcie 22.07.2015r proszę odpisać podając cenę i namiary czekam na propozycje areczek25
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam transportu |
a ktora godzina ladowania? ---------------------------------------------
|
|
Około 22.05 oczywiście szukam z Warszawy do Łomży areczek25
|
|
pozna godzina moge zaproponowac 100 od osoby prywatnym samochodem ---------------------------------------------
|
|
jak jestes zainteresowany dnd@onet.pl ---------------------------------------------
|
|
Czyli 400 zł areczek25
|
|
tak w dwie strony to 4,5 h jazdy ---------------------------------------------
|
|
oki dzięki za info jeśli się zdecyduję to dam znać areczek25
|
|
400 PLN za kurs na Okęcie - masz chociaż foteliki, czy choćby NNW? Dobrze Ci życzę, ale cena jest zaporowa...
|
|
rondo to zglos lepsza oferte :) Normalna cena, czasami smigam na lotnisko, odlicz paliwo to tak duzo nie zostaje. Osobowka troche musi byc drozej niz autobusem, za mniej mi sie nie oplaca ---------------------------------------------
|
|
A żebyś wiedział, że gdybym tylko był w tym czasie dostępny, to na bank dałbym niższą cenę. Ale spoko, skoro piszesz, że cena jest normalna, widocznie ludzie chcą tak jeździć, w takim razie śmigaj, szerokości.
|
|
Mieszkam w okolicach Wawy i mógłbym podrzucić do Łomży za 200zł z tym że jeśli dzieci są mniejsze to nie mam fotelików.
|
|
ja mogę za 150zł 4osoby + bagaż podręczny. tel. 501682502
|
|
Mogę zaproponować 1.5 zł za przejechany kilometr, bus 9 osob duzo miejsca foteliki oraz wszystkie papiery na przewóz osob oraz ubezpieczenia. Proszę o kontakt 516443410
|
|
Witam. Okęcie->Łomża = 190 zł Czas jazdy: ok 1,5 h Auto: Vectra C GTS hatchback (pojemność bagażnika: 500l), klimatyzacja. Kontakt: lukaszauto@o2.pl Pozdrawiam.
|
|
całkiem dobry czas:)
|
|
proszę o nr tel areczek25
|
|
wow ludzie nawet za 50 dych sa gotowi jechac na czysto, powodzonka :) ---------------------------------------------
|
|
rondo bywaja i wyzsze stawki, ale to glownie 2,3 w nocy ---------------------------------------------
|
|
Ja mogę wam polecić dobra firmę transportową, która działa na całym górnym śląsku, a mianowicie firmę pana Andrzeja Zdzińskiego http://www.favore.pl/452319_uslugi-transportowe-sosnowiec-slaskie.html. Nie raz z nimi współpracowałam i bardzo sobie chwalę! Kasia P.
|
|
To chwal dalej byle nie tu trollu jeden
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |