Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Renowacja z bieleniem parkietu dębowego |
Kogo polecacie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Renowacja z bieleniem parkietu dębowego |
Dobrze sie zastanów nad tym bieleniem! Wychodzą łaty, plamy (przebarwienia). Ja bym z tym bieleniem nie ryzykowała. Renowacja tak ale jakieś bejcowanie to ryzyko, wiem z doświadczenia...
|
|
No właśnie chodziło mi o bielenie. Na prospektach fajnie to wygląda i chcialabym tak odnowić parkiet. Odnowić, a nie spartaczyć.
|
|
Na prospektach czy nawet wzorniku wszystko ładnie wyglada a w rzeczywistości bywa..., jak wyjdzie. Ja podziwiałam nienajlepsze efekty, na szczęście nie na mojej podłodze. Jeśli masz gruby parkiet to próbuj, najwyżej wycyklinujesz jescze raz.
|
|
nie słyszałem wcześniej o takich usługach
|
|
W kwestii wszelkich prac związanych z parkietem ze swojej strony mogę polecić usługi firmy Pana Grzegorz Grymuzy http://www.parkietygrymuza.pl/oferta . Zleciliśmy mu renowację parkietu w naszym salonie i podłoga wygląda teraz zupełnie jak nowa. Prawdziwi fachowcy z wielką wiedzą na temat tego typu posadzek.
|
|
Szczerze odradzam. Raz skorzystałam z usług firmy, którą zachwalał HenryG i okazała się dramatem. Wniosek jest jeden. Płacą mu za to by ich chwalił a prawda jest zupełnie inna.
|
|
Można też spróbować samemu wykonać takie prace! Wystarczy dobry środek... Osobiście polecam Altax A jak to zrobić i być zadowolonym z efektu końcowego? Trudna sztuka,nie koniecznie ;) Warto posłużyć się gotowymi rozwiązaniami,jak tu: https://www.altax.pl/rozwiazania
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |