Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co dzisiaj robiłaś/eś ? |
Jak w temacie :) Dla przykładu ja nic nie robiłem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co dzisiaj robiłaś/eś ? |
Hmm, wstałam rano, poszłam po zakupy dla rodzinki, posprzątałam dom, upiekłam ciasto, poleniuchowałam, ugotowałam obiad, pakowałam się=) a teraz zmykam spać, dlatego też spokojnej nocy życzę wszystkim :*
|
|
|
Spalem dluuugo, ogarnalem sie, posprzatalem nieco. Do teraz siedze przy laptopie, za godzine ide do kosciola, a po tym na hip hop festiwal przy city hall'u ;]
|
|
Ja wole se pójś na ławke przed blok niż hip hop festival w brudnych stanach
|
|
Byłam na basenie w Golebiewskim........ potem bylam z mezem w Bialym w kinie i w Auchan na zakupach....... wieczorem zahaczylismy o Jeziorko popatrzec..... a teraz kilkam z bratem........
|
|
Ameryki sie zachciało
|
|
Rano bylam nad oceanem.Pozniej pojechalam do Mall'a:-)pzdr.
|
|
Wracałem do siebie po wczorajszej imprezie. Ale jeszcze nie do końca wróciłem.
|
|
Rano obejrzałem mecz siatkówki, potem czytałem książkę historyczną, następnie wraz ze znajomymi przy vódeczce oglądaliśmy pływanie (BRAWO OTYLIA!!!), a wieczorem Sopot, teraz się wykąpię i idę spać. Dobranoc wszystkim! ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści... ![]()
|
|
wombat - jak slyszales opowiastki o brudnej ameryce, to byly slowa o syfiastym greenpoincie w nowym jorku, zreszta niewiele rozniacym sie od niektorych dzielnic warszawy. co robisz na takiej lawce przed blokiem? rzeczywiscie.... lepiej posiedziec na lawce niz isc na jakis tam koncert ze znajomymi....
|
|
NULL -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Lorek daj luz,gosc i tak nie wyjdzie dzis na lawke bo dresy nie wyschly a bez dresa to juz nie ten klimat. ja Ci zycze zajechanej zabawy pozdro
|
|
Muahaha :D
|
|
*f ;] rowniez pozdrawiam ;)
|
|
Wyjątkowo dobrze się bawiłam:) G a z e l a ![]()
|
|
ojej jaki dół siejecieeeee aaaaaaaaa
|
|
Ja-snie-Pan - nastepny psełdo polak się odzywa na tym forum , Mnie nie obchodzą komentarze Amerykanów lub francuzów ;) Ps. A Stany były brudne , są brude i będą brudne
|
|
Jak rono wstałem to drapałem się po ja**ch??? to wszystko nic dodać nic ująć??? nie płacz - kiedy odjade tramwaj???
|
|
Rano byłem na wycieczce w górach, a potem podziwiałem fiordy na IS. ![]() ![]() Pozdrowienia dla wszystkich Łomżan. ![]() ______________ Nigdy nie dyskutuj z glupcem. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem.
|
|
jaki pseudo?zawsze bylem i jestem,a ze tu jestem to moj wybor ja cudaczku mam kontrakt jestem tu i wracam,wracam tu i wracam tam ,nie stoje pod blokiem w przerwach odwiedzin zatrudniaka , nie prosze mame o pieniazki mam firme i zarabiam, nie stoje pod sciana placzu i nie czekam na litosc,a jezeli wysililes na tyle inelekt;ze znalazles slowo pseudo to i stosuj je adekwatnie do przeznaczenia a czego szukasz na forum jak ci nie odpowiadaja wypowiedzi forum-owiczow przebywajacych za granica? ty pierwszy rzuciles granat mimo wszystko milej niedzieli-moze ¨pseudo¨lomzyniaku
|
|
Autor: Wombat (---.elomza.pl) Data: 05-08-06 23:28 cyt: Ja wole se pójś na ławke przed blok niż hip hop festival w brudnych stanach A jak już se pójdziesz na ławke to co potem robisz ?? ADALL
|
|
zagielo go, nie wie co potem bedzie robil...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |