Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomidory |
Gdzie w Łomży lub okolicach kupie pomidory bezposrednio od wlasciciela .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomidory |
Od właściciela - w każdym sklepie, którego właściciel zapłacił za nie w hurtowni lub u producenta Od producenta - popytaj w okolicach Drozdowa
|
|
Poprawka od producenta
|
|
...a może jednak od ogrodnika, który nie lepi pomidorów z gliny, tylko hoduje-uprawia np. pod tunelami foliowymi... rudy błazen z druhem
|
|
No i pomogli. Eeech :( Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Ja uwielbiam polne ale jeszcze chyba ich nie ma.
|
|
Dalej bez konkretów. Szkoda.
|
|
aha ---------------------------------------------
|
|
Witam... Hoduję pomidorki dla siebie i rodziny - ekologiczne. Podlewam nawozem sporządzonym przez samą siebie, jesienią nawożę kurzym obornikiem. Nie stosuję żadnych zapylaczy, oprysków, i innych nawozów. Są przepyszne! i o dziwo te niby ,,ekologiczne ,, kupowane na rynku nie są warte nawet poleżeć przy moich :). Dodam jeszcze iż nasion nie kupuję w sklepie gdyż są modyfikowane lub w zaprawie... nasiona mam swoje. Niestety nie sprzedaję ich ponieważ jest to towar unikatowy :D na wagę złota jak dla mnie , nadwyżki przerabiam i robię przepyszne soki.... ale życzę powodzenia w poszukiwaniach, proszę tylko zwrócić uwagę na to że prawdziwy pomidor z uprawy prawdziwie ekologicznej nie wygląda jak z obrazka ... Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |