Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odszkodowanie za utracone korzyści |
Czy możecie polecić kancelarię adwokacką która ma doświadczenie w walce o odszkodowanie za utracone korzyści? Nie chodzi mi o firmy zajmujące się odszkodowaniami bo sprawa była już prowadzona przez taka firmę... zależy mi na dobrym adwokacie który założy sprawę w sądzie przeciw zagranicznemu ubezpieczycielowi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odszkodowanie za utracone korzyści |
mój mąż też kiedyś się o coś takiego starał,po wypadku samochodowym,ale niestety nie udało się Pozdrawiam.
|
|
Znajdz firme z Gdyni INTER ALIA i sie dowiedz BACA
|
|
byłbym bardzo uważny przy takim odszkodowaniu - postępowanie dowodowe, które będzie trzeba przeprowadzić będzie bardzo trudne - musisz wykazać, że realnie ale tak naprawdę realnie utraciłaś korzyści. Nawet dla prawnika-adwokata nie są to łatwe sprawy - więc proponuję uzbroić się w cierpliwość :)
|
|
Rafalkna akurat udowodnienie strat wydaje sie w naszym przypadku bardzo łatwe chociażby na podstawie drugiego samochodu, dodatkowo firma zatwierdziła przedstawiona przez nas stratę ale odszkodowanie wyplacila tylko za 1miesiac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |