Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ASO Skoda Łomża Pol-Mot Car |
Proszę o wasze opinie dotyczące jakości usług serwisowych aso skoda w Łomży oraz jakieś namiary na warsztaty, gdzie poza aso można za w miarę przystępne ceny serwisować auto[fabia].Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ASO Skoda Łomża Pol-Mot Car |
W jednym z (juz archiwalnych) numerow Auto Swiata był test ASO Skoda w Łomzy. Wypadł on przeciętnie ale nie najgorzej. W okolicy to niexle zaprezentowal sie ten w Olsztynie, Wawie i Ketrzynie bodajże...
|
|
Witam! Od ponad pięciu lat serwisuję swoją "fabiusię" w tym serwisie i jakoś nie narzekam. Trzeba tylko czasami konkretnie poprosić o zrobienie tego i tamtego bo zdarzyło mi się, że mechanik mówił " a z tym to można jeszcze pojeździć". Poza tym to nie mam jakichś specjalnych zastrzerzeń. Obsługa grzeczna można się bez problemu umówić na określony termin. Pozdrawiem! Franio
|
|
Serwis Skody w Łomży jest ok. Maja dobrych mechanikow,nie naciagaja klienta na niepotrzebne koszty. Bez problemu zajmuja sie autem w nagłych sytuacjach,załatwiaja sprawe od reki. Naprawde godny polecenia! Pozdrawiam Dyzmir
|
|
Ja polecam zakład na wojska polskiego zaraz za kościołem św. Brunona po prawej stronie. Specjalizują się w skodach.
|
|
maximus ten zaklad sie Zbymar nazywa :D wojska polskiego 102 dokladnie :)
|
|
Nie pamiętałem nazwy ale dobrze że ktoś mimo to zrozumiał o który chodziło :F heheh
|
|
nie slyszalem zeby ktos o tym aso zle mowil...czyli wychodzi ze to najlepsze aso w Łomży ;)
|
|
A ile biorą za godzinę roboty?
|
|
Zadzwoń sie dowiedz ;]
|
|
Jeśli chodzi o części do SKODY to najtaniej jest w JD Auto na Bema. Zawsze wszysto maja na miejscu. Miła i fachowa obsługa. Przekonałam się sobiście.
|
|
Ja tak samo :D, części do skody tylko tam.
|
|
a jak wstawiasz samochod do zbymaru (w. polskiego) to czesci nie trzeba zadnych miec bo bierzemy wlasnie z bema :D
|
|
Dokładnie - najtansze czesci do Skody sa na Bema w JD Auto.Maja tez czesci do innych marek,ale trzeba wtedy poczekac 1 dzien. To chyba najtanszy sklep z czesciami. Pozdrawiam Dyzmir
|
|
Najtanszy sklep jesli chodzi o czesci, a jak trzeba to chlopaki z JD odrazu ci doradza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |