niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ASO Skoda Łomża Pol-Mot Car

Proszę o wasze opinie dotyczące jakości usług serwisowych aso skoda w Łomży oraz jakieś namiary na warsztaty, gdzie poza aso można za w miarę przystępne ceny serwisować auto[fabia].Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ASO Skoda Łomża Pol-Mot Car

W jednym z (juz archiwalnych) numerow Auto Swiata był test ASO Skoda w Łomzy. Wypadł on przeciętnie ale nie najgorzej. W okolicy to niexle zaprezentowal sie ten w Olsztynie, Wawie i Ketrzynie bodajże...

Witam!

Od ponad pięciu lat serwisuję swoją "fabiusię" w tym serwisie i jakoś nie narzekam. Trzeba tylko czasami konkretnie poprosić o zrobienie tego i tamtego bo zdarzyło mi się, że mechanik mówił " a z tym to można jeszcze pojeździć". Poza tym to nie mam jakichś specjalnych zastrzerzeń. Obsługa grzeczna można się bez problemu umówić na określony termin.

Pozdrawiem!

Franio

Serwis Skody w Łomży jest ok.
Maja dobrych mechanikow,nie naciagaja klienta na niepotrzebne koszty.
Bez problemu zajmuja sie autem w nagłych sytuacjach,załatwiaja sprawe od reki.
Naprawde godny polecenia!

Pozdrawiam

Dyzmir

Ja polecam zakład na wojska polskiego zaraz za kościołem św. Brunona po prawej stronie. Specjalizują się w skodach.

maximus ten zaklad sie Zbymar nazywa :D wojska polskiego 102 dokladnie :)

Nie pamiętałem nazwy ale dobrze że ktoś mimo to zrozumiał o który chodziło :F heheh

nie slyszalem zeby ktos o tym aso zle mowil...czyli wychodzi ze to najlepsze aso w Łomży ;)

A ile biorą za godzinę roboty?

Zadzwoń sie dowiedz ;]

Jeśli chodzi o części do SKODY to najtaniej jest w JD Auto na Bema. Zawsze wszysto maja na miejscu. Miła i fachowa obsługa. Przekonałam się sobiście.

Ja tak samo :D, części do skody tylko tam.

a jak wstawiasz samochod do zbymaru (w. polskiego) to czesci nie trzeba zadnych miec bo bierzemy wlasnie z bema :D

Dokładnie - najtansze czesci do Skody sa na Bema w JD Auto.Maja tez czesci do innych marek,ale trzeba wtedy poczekac 1 dzien.
To chyba najtanszy sklep z czesciami.

Pozdrawiam

Dyzmir

Najtanszy sklep jesli chodzi o czesci, a jak trzeba to chlopaki z JD odrazu ci doradza.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org