wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dekoder dvb t

Witam posiada ktoś dekoder dvbt chętnie kupię za rozsądną cenę

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dekoder dvb t

A co to jest wg ciebie rozsądna cena? Bo sprzęt nowy w każdym sklepie jest w cenach raczej akceptowalnych...

Powiedzmy że Pan Zenek i Pani Jola przeczytają moje pytanie i stwierdzą że posiadają takie urządzenie które im nie jest potrzebne z różnych przyczyn Pani Jola stwierdzi ze ma dość wycierania z niego kurzu i przestawiania z miejsca na miejsce Pan Zenek pomyśli że ma dość narzekania żony że dekoder miejsce zawala napiszą że posiadają takowe urządzenie ja zadzwonię ustalimy cenę na pewno mniejszą niż w sklepie (może był używany a jest nadal dobry) Pani jola będzie zadowolona kupi sobie z 5 kg schabu Pan Zenek też bo będzie miał święty spokój a i na piwo dostanie i wszyscy będą zadowoleni.Dekoder plus antena jednak wychodzi spora kwota chociaż wiem że dla nie których wydanie takiej kwoty to tak jak kupienie sobie gumy do żucia.

Pozdrawiam

A gdzie to będzie podłączone?
W sensie w Łomży czy poza?

Piszę poprawnie po polsku.

Jak nie znajdziesz, to daj znać - się kupi nówkę taniej.

Pytasz się jak byś nie wiedział gdzie ;) wiadomo w naszym miejscu niech by coś tam grało

To czeba i antening porządny...

No to jutro będziesz miał zajęcie.

Czy wy, geje. Musicie się tak publicznie afiszować?

za 5 kg schabu to kupisz nowy dekoder.A jeżeli chcesz to mam za free tylko do małego remontu.Dziecko grzebało przy wejściu antenowym.....Ale myślę ,że można zrobić samemu.

Ej, @facet jaga! Nie chciałbyś wpaść w rączki takiego geja jak koleżanka @jestem :D

... a może właśnie chciał hehe ;)

Ja posiadam taki dekoder 608 069 343

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org