Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dekoder dvb t |
Witam posiada ktoś dekoder dvbt chętnie kupię za rozsądną cenę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dekoder dvb t |
A co to jest wg ciebie rozsądna cena? Bo sprzęt nowy w każdym sklepie jest w cenach raczej akceptowalnych...
|
|
Powiedzmy że Pan Zenek i Pani Jola przeczytają moje pytanie i stwierdzą że posiadają takie urządzenie które im nie jest potrzebne z różnych przyczyn Pani Jola stwierdzi ze ma dość wycierania z niego kurzu i przestawiania z miejsca na miejsce Pan Zenek pomyśli że ma dość narzekania żony że dekoder miejsce zawala napiszą że posiadają takowe urządzenie ja zadzwonię ustalimy cenę na pewno mniejszą niż w sklepie (może był używany a jest nadal dobry) Pani jola będzie zadowolona kupi sobie z 5 kg schabu Pan Zenek też bo będzie miał święty spokój a i na piwo dostanie i wszyscy będą zadowoleni.Dekoder plus antena jednak wychodzi spora kwota chociaż wiem że dla nie których wydanie takiej kwoty to tak jak kupienie sobie gumy do żucia. Pozdrawiam
|
|
A gdzie to będzie podłączone? W sensie w Łomży czy poza? ![]()
|
|
Jak nie znajdziesz, to daj znać - się kupi nówkę taniej. ![]()
|
|
Pytasz się jak byś nie wiedział gdzie ;) wiadomo w naszym miejscu niech by coś tam grało
|
|
To czeba i antening porządny... ![]()
|
|
No to jutro będziesz miał zajęcie.
|
|
Czy wy, geje. Musicie się tak publicznie afiszować?
|
|
za 5 kg schabu to kupisz nowy dekoder.A jeżeli chcesz to mam za free tylko do małego remontu.Dziecko grzebało przy wejściu antenowym.....Ale myślę ,że można zrobić samemu.
|
|
Ej, @facet jaga! Nie chciałbyś wpaść w rączki takiego geja jak koleżanka @jestem :D ![]()
|
|
... a może właśnie chciał hehe ;) ![]()
|
|
Ja posiadam taki dekoder 608 069 343
|