wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
plaga stokrotek

po co tyle stokrotek w Łomży, a gdzie jest miejsce dla lokalnych przedsiębiorców

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: plaga stokrotek

gonią biedronki

Dla lokalnych przedsiębiorców jest INKUBATOR :)

A ile ich jest? Policzonych mam 3

a po nocy przychodzi dzień
a po burzy spokój

o nie mój drogi, na Prusa otwiera się jeszcze jedna. ŁSM wyrzuciło PSS i wynajęli Stokrotce

w planach jest jeszcze 3, trzymajcie się lokalni przedsiębiorcy to już koniec dla WAS

w zeszłym roku na internecie był artykuł, iż sieć Stokrotka wykupiła PSS w Poznaniu jeżeli chodzi o sklepy spożywcze to jaki sens jest wyrzucanie PSS przez ŁSM skoro wiele na to wskazuje iż sieć Stokrotka wykupuje PSS SPOŁEM??

odnośnie Stokrotki - to chyba każdy wie, że jak cenowo jest ten sklep.

Stokrotka, kiedy nie zajdę jest pusta, i tylko jedna kasa czynna

Ten sklep na Prusa trzymał poziom obory, brakowało tam tylko tego żeby pakowali mięso w gazety. Teraz przynajmniej będzie czysto. Co do lokalnych przedsiębiorców i ich biedy - cena, jakość towaru i usług kształtują popyt w tej branży. Jeżeli lokalni badylarze tego nie rozumieją to dlaczego mam u nich kupować ?

No nie tylko nie stokrotka... Jak ja nie cierpię tego sklepu. Nic ciekawego w nim nie ma i wszystko drogie. A do tego jeszcze nie świeże - tak jak w sklepie na ks Anny, wędlina i mięso w większości nie nadaje się do jedzenia, blee. Wolę zasuwać kilometr dalej niż w niej robić zakupy - zobaczymy jak będzie na Prusa..

Będzie to samo,bo czymże ma się różnić stokrotka od stokrotki?Wszystko to samo.Jak i wszystkie inne markety typu lid czy biedronki.Jedne kopyto.

\"kwinto7\" ty tumanie dla Ciebie Łomżę najlepiej zaorać. Nie masz pojęcia o czym mówisz

Droga Katarzyno, jeżeli uważasz, że inwestowanie i tworzenie czy nawet utrzymywanie miejsc pracy to oranie Łomży to faktycznie niech tak orzą. Mi biedronki i inne mini czy maxi markety nie przeszkadzają - to wolny wybór bo i wolny rynek. Dla mnie możesz do końca życia kupować bułki i smalec u \"Pani Halinki\" to Twoja sprawa i podobnie jak Twoją opinią jest szkodliwość \"Stokrotki\" z tym, że z opinią jest jak z dziurą w dooopie każdy ma własną. Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org