Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
plaga stokrotek |
po co tyle stokrotek w Łomży, a gdzie jest miejsce dla lokalnych przedsiębiorców
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: plaga stokrotek |
gonią biedronki
|
|
Dla lokalnych przedsiębiorców jest INKUBATOR :)
|
|
A ile ich jest? Policzonych mam 3 a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
o nie mój drogi, na Prusa otwiera się jeszcze jedna. ŁSM wyrzuciło PSS i wynajęli Stokrotce
|
|
w planach jest jeszcze 3, trzymajcie się lokalni przedsiębiorcy to już koniec dla WAS
|
|
w zeszłym roku na internecie był artykuł, iż sieć Stokrotka wykupiła PSS w Poznaniu jeżeli chodzi o sklepy spożywcze to jaki sens jest wyrzucanie PSS przez ŁSM skoro wiele na to wskazuje iż sieć Stokrotka wykupuje PSS SPOŁEM??
|
|
odnośnie Stokrotki - to chyba każdy wie, że jak cenowo jest ten sklep.
|
|
Stokrotka, kiedy nie zajdę jest pusta, i tylko jedna kasa czynna
|
|
Ten sklep na Prusa trzymał poziom obory, brakowało tam tylko tego żeby pakowali mięso w gazety. Teraz przynajmniej będzie czysto. Co do lokalnych przedsiębiorców i ich biedy - cena, jakość towaru i usług kształtują popyt w tej branży. Jeżeli lokalni badylarze tego nie rozumieją to dlaczego mam u nich kupować ?
|
|
No nie tylko nie stokrotka... Jak ja nie cierpię tego sklepu. Nic ciekawego w nim nie ma i wszystko drogie. A do tego jeszcze nie świeże - tak jak w sklepie na ks Anny, wędlina i mięso w większości nie nadaje się do jedzenia, blee. Wolę zasuwać kilometr dalej niż w niej robić zakupy - zobaczymy jak będzie na Prusa..
|
|
Będzie to samo,bo czymże ma się różnić stokrotka od stokrotki?Wszystko to samo.Jak i wszystkie inne markety typu lid czy biedronki.Jedne kopyto.
|
|
\"kwinto7\" ty tumanie dla Ciebie Łomżę najlepiej zaorać. Nie masz pojęcia o czym mówisz
|
|
Droga Katarzyno, jeżeli uważasz, że inwestowanie i tworzenie czy nawet utrzymywanie miejsc pracy to oranie Łomży to faktycznie niech tak orzą. Mi biedronki i inne mini czy maxi markety nie przeszkadzają - to wolny wybór bo i wolny rynek. Dla mnie możesz do końca życia kupować bułki i smalec u \"Pani Halinki\" to Twoja sprawa i podobnie jak Twoją opinią jest szkodliwość \"Stokrotki\" z tym, że z opinią jest jak z dziurą w dooopie każdy ma własną. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |