Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PREZYDENT ŁOMŻY W RADIU BAB |
Minął rok od czasu, gdy łomżanie wybrali Jerzego Brzezińskiego na fotel prezydenta Łomży. Jaki był to rok z perspektywy szefa łomżyńskiego ratusza? Tego wszystkiego będziemy mogli się dowiedzieć już w najbliższą środę, gdy gościem Radia BAB będzie prezydent Łomży Jerzy Brzeziński. Prezydent Brzeziński będzie odpowiadał na pytania już od godz. 11.00. Oczekujemy na Wasze reakcje z pierwszego roku prezydentury pod nr telefonu 215 11 13. Do Waszej dyspozycji jest także nasz adres e-mail: radio@radiobab.pl. Pytania możecie wysyłać także SMS em na numer 7160. Treść sms a należy poprzedzić słowem BAB. Koszt wysłania sms a to 1 zł + vat . Radio BAB
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PREZYDENT ŁOMŻY W RADIU BAB |
ooo fajnie , a puscicie w przerwie ta piosenke co wczoraj wieczorem , Hip hop taki i spewali tam niezle teksty typu , skur...syny . itp :) prosię bardźio
|
|
|
Turkowskiego rządy mi się bardzo nie podobały, ale to co robi Brzeziński jest gorsze to błaga o pomstę do nieba. Panie Brzeziński zmień pan sposób rządów. Pan Brzeziński według mnie jak tak dalej pójdzie to jest prezydentem jednej kanencji i nie wiadomo czy pełnej. Na drugą raczej nie zostanie wybrany. Ludzie będą pamiętać co on dla nich złego zrobił.
|
|
wic..... .....tzn. co? ...czy chociaż raz mógłbys operować konkretami? ...ja tam swoje wiem, ale chciałbym wiedzieć co Tobie podobało się wtedy, a co tak nie podoba teraz...? ...i co ludzie będą pamiętać? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
WIC jest świetny tylko w wklejaniu. Co się czepiacie jak próbuje coś sam wyartykuować.
|
|
jak widać nie tylko we wklejaniu, ale i w krytykowaniu wszystkiego co inne od jego widzimisiów ale co się dziwić.... Brzezinski wygrał z hego tatusiem... (tak??)
|
|
Tulipan lepiej od Waldemara poprowadził ten wywiad z Brzezińskim. Słuchacze przynajmniej wiedzą, że Brzeziński po roku czasu już zrealizował swój program wyborczy. Jak wszystko zrobił co obiecał to powinien teraz kolegom pomóc co go poparli w wyborach np. Lipski, Piorunek itp. marek
|
|
Pan prezydent Brzeziński jest poprawnym prezydentem. W mojej ocenie nie miał większych wpadek, a te co były to określiłbym je mianem choroby wieku dziecięcego. W roku następnym z całą pewnością będzie lepiej. Jeśli miałbym coś radzić panu prezydentowi, to tylko to, aby siłą spkoju "olał" głupie ataki części radnych. Oni ciągle nie mogą pogodzić się z faktem, że nie mają władzy. Należy przyjąć postawę, iż psy szczekają a karawana jedzie dalej. R. Cz. Do "marka212". Nie przypominam sobie, aby pan Lipski pomagał zostać prezydentem panu Brzezińskiemu. Pan Lipski startował z listy SLD, a oni jaki i on sam popierali pana Tadeusza Tomaszewskiego. Czy już po roku nikt tego nie pamięta?
|
|
Zgadzam się z twierdzeniem że Pan prezydent jest poprawnym prezydentem i myślę że dopiero się rozkręca, było by to szybciej gdyby nie radni tak mieszali w sprawach. Ale mam nadzieje że kiedyś wszystkich radnych wymienimy na ludzi młody z pomysłami, tego trzeba Łomży!!!! a nie radnych z posadkami i wiecznie na cos narzekających.
|
|
To coś dla mnie - młody z pomysłami. Chyba będę startował. Może to i racja, że to radni starają się stworzyć taki a nie inny wizerunek Prezydenta. Ale coś im nie wychodzi: padli w NSA, przy banku uwidoczniła się ich wielka niekompetencja, próbowali z SMS-ami, z samochodem. Widać, że karawana idzie dalej więc pieski niech sobie szczekają. :-C
|
|
Bardzo podoba mi się pomysł pana prezydenta, aby działki, które są spółdzielni zbędne, wróciły do miasta. R. Cz. Ps. Trzymam kciuki za pana prezydenta.
|
|
W tym temaci drogi R.Cz. podnoszę rękę razem z Tobą. Nikt nie powinien żerować na innych. :-C
|
|
Po pierwsze: Jest to temat ewidentnie do działu politycznego naszego forum. Po drugie: Forum nie może być miejscem do robienia sobie darmowej reklamy, której Radio BAB bardzo potrzebuje. Zdarzyło mi się kilka razy posłuchać nadawanych tam audycji - pełna amatorszczyzna. Nie twierdzę, że osobiście znam się na prowadzeniu radia, ale po pierwsze nie zabieram się do czegoś, czego robić nie umiem, a po drugie to może szanowni Panowie z Radia Bab nauczą się języka polskiego? Pomijając pomyłki techniczne to nie umiecie się chłopaki wysłowić w Waszym ojczystym języku. Jak zwykle krytyczny Mr "S"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |