Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dentysta Łomża pomocy! |
cześć, U Matrciniaków dopiero na 28 zapisali a ja musze wcześniej jedna w Kolnie mi średniowieczne tortury zadaje szukam dentysty co używa nowoczesnej technologii do kanałowego ! ja nie znam nikogo piszcie co wiecie xxdarc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dentysta Łomża pomocy! |
polecam na sybiraków u poznalskich , byłam z synem z bolącym zębem nie było problemu pani stomatolog natychmiast go przyjęła
|
|
sybirakow bodent
|
|
Ja polecam Rusłana. Przyjmuje na rogu Radzieckiej. Ma gabinet nad jakimś bankiem. Kolejki do niego są co prawda długie, ale w razie nagłej potrzeby, przyjmie Ciebie na pewno szybko.
|
|
rusieccy, zadzwoń, powiem w czym problem, a dzisiaj przyjmą przed świętami ---------------------------------------------
|
|
powiedz* ---------------------------------------------
|
|
Bardzo długo szukałam dobrego stomatologa dla mojego dziecka, ale dopiero po jakimś czasie w końcu trafiłam na kogoś zaufanego i z dobrym podejściem do dzieci. Znajoma mi poleciła klinikę Villanova - mają tam bardzo dobrych specjalistów na światowym poziomie o czym się przekonałam: http://www.villanova.pl/74/0/stomatologia%20dzieci%C4%99ca.htm Super kontakt z dzieckiem, błyskawiczny zabieg - polecam każdemu :)
|
|
polecam Klinikę Bodent
|
|
na wyszynskiego w przychodni tez od reki przyjmie
|
|
nowoczesnej technologii do kanałowego? Chodzi o obserwację miazgi w zbliżeniu w trakcie zabiegu?
|
|
tylko nie Bodent!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |