Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
weteryniarz na mazowieckiej |
czy warto tam chodzic z pupilkiem Yo_ziomus
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: weteryniarz na mazowieckiej |
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Vizev jakiś konkretny powód? oddajemy tam kota na czas wakacji (1,5 tygodnia), bo prowadzą mini hotelik, i jesli coś jest tam nie tak chciałabym wiedzieć wcześniej.
|
|
Kastrowali go tam i im nie wyszło.
|
|
\"weteryniarz\" w języku polskim nie ma chyba takiego słowa. Weterynarz jak już. Pozdrawiam
|
|
No przecież napisane, że weteryniarz, nie wiem o co Ci chodzi :D
|
|
Ty ! to Ty nie weteryniarz ?! -młynaż TOŻ JA ZA CIEBIE AZ !) LITRY BIMBRU DAŁ ! -nigdy nie kupuj po pijanemu :)
|
|
szczerze nie polecam, życzą sobie za byle głupi zastrzyk jak za złoto, z byle powodu chcą robić zwierzakowi operacje kiedyś byli ok ale teraz chyba najbardziej zależy im na kasie, polecam za to Filemona na Wyszyńskiego
|
|
bede omijala z daleka ten gabinet Yo_ziomus
|
|
Niestety, również nie polecam. Ja po przykrchy przejściach z psem zaczęłam chodzić na Woj. Polskiego lub na Hipokratesa.
|
|
a niby tacy tam znawcy Yo_ziomus
|
|
POLECAM: http://www.vetalfa.mylomza.pl/
|
|
Jeśli chodzi o Rumińskich to mojemu psiakowi kiedyś pomogli, postawili prawidłową diagnozę i piesek przeżył jeszcze ładnych parę lat.
|
|
A pod oknem autorce przygrywa kataryNArz.
|
|
Wydaje mi się,że w całej Łomży nie ma \"weteryniarza\",więc na Mazowieckiej też
|
|
Nie polecam weterynarza ani na mazowieckiej ani woj.polskiego(jest bardzo drogi)najlepsza jest pani weterynarz,ktora ma gabinet Anima,to jest weterynarz z powolania,rzuca wszystko i przyjezdza do chorego zwierzaka,a do tego tania Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Ja też odradzam weterynarza na Mazowieckiej, kiedyś chodziłam ze swoimi zwierzakami na Woj. Polskiego, ale troszkę za daleko tam. Teraz do Filemona i jest ok. :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
ja także nie polecam. Chyba najgorsi weterynarze w Łomży, wiele razy słyszałam że operacje nie powiodły się, że nie potrafili postawić właściwej diagnozy. Nie mają specjalizacji w przeprowadzaniu operacji psów nadają się tylko jako sklep weterynaryjny. najlepszym weterynarzem w Łomży jest p.Leończak. na Hipokratesa...Myślę że wiele osób potwierdzi jego profesjonalizm. p.s. Kota szkoda oddawać na 1.5 tyogodnia bo może mieć po tym hoteliku traumę.Lepiej kogoś znajomego, rodzinę.
|
|
polecam panią z Anima zgadzam się w 100% z przedmówcą który mówił ciepłe słowa o tej pani.
|
|
Marek Leończak też godny polecenia:-)
|
|
Mój pupil od dwóch lat korzysta z usług gabinetu \"zwierzak\" ks.Anny 27 .Pani Anna jest na prawdę fachowcem w swej dziedzinie do tego sympatyczna i troskliwa , oferują też strzyżenie i też gorąco polecam , delikatnie i sprytnie za razem ,strzygą mojego niesfornego maltańczyka ....:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |