wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Beach Party 2006-Plaża miejska w Gdyni

Witam witam może ktos z was wybiera się na Beach Party 2006r. do Gdyni?? Napewno będzie sie działo oj będzie 11 i 12 Sierpnia.
Moim zdaniem jest to najlepsza impreza w Polsce tylko że bilety też swoją cene mają ;/ dla vipów-250zł zwykły-60zł
Dj między innymi:
-BLANK & JONES (Niemcy)
-DAVA Mc CULLEN (Belgia)
-Hypno (Anglia)
-Lucca (W.Brytania)
-KALWI & REMI (Polska)
-JONAS STEUR (Belgia)
No i jeszcze jeszcze dużo Dj.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Beach Party 2006-Plaża miejska w Gdyni

Ale o co chodzi

Pyta sie czy ktos tam jedzie.

JA NIE JADE
a Wy?

Aaa ja też nie jade

Pewnie sam autor postu nawet nie jedzie.... :P nie miał nic sensownego zeby napisać, wiec zaczerpnal pomysl od chlopaków (Mazury Hip-hop, Hunterfest) zeby zamieścic informacje o jakimś evencie, który zostal skopiowany zapewne z ftb.pl albo akiego poratlu o podobnej tematyce...
Osoby najbardziej zainteresowane wiedza juz o tym dawno,a być moze maja nawet bilety. Po co więc zaśmiecać te forum. Od tego są fora tematyczne na innych portalach.

Jeśli chodzi o mnie to ja nie jade.

Może autor boi się sam jechać ? :D

"(...) bedzie sie działo oj bedzie (...) " buahhahahaha :D

Carmello jezeli kopiujesz z ftb.pl to śmieszny jesteś a napisałem bo sie pytam moze ktos bedzie miał fotki ciekawe. A tak ogólnie Carmello twój nick zaśmieca forum jezeli cos ci nie pasuje to sie nie wypowiadaj.

byłem nie dawno w Jastarni tam też się działo.

waldek27

Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???

Ja bym chętnie pojechał, ale większość znajomych woli wiejskie potupajki...
Czy ktoś z forum tam jedzie?

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Biernaczento skąd ty możesz wiedzieć że to najlepsza impreza w Polsce skoro na żadnej poważnej imprezie nigdy nie byłeś. A bilety wcale nie są aż takie drogie bo na niektórych imprezach zwykłe bilety kosztują 100zł i więcej.

Naucz sie czytac wpierw Biernaczento bo ja nic nie kopiuje :P A ztymi fotkami to trzeba bylo tak odrazu. poza tym skad sie musaiłęs doweidziec o tej imprezie (ze strony internetowej lub od zanjomego ktory na taka strone wchodził, wiec tam beda fotki a jak nei to www.google.pl i problem rozwiązany). I po drugie (własnie Gromosław) skad ty mozesz wiedzieć ze BP 2006 t onajlesza impreza.
Jesli chodzi o moj nick to jak dotad nikomu on nie przeszkadzał, w przeciwienstwie do ciebie, gdzie w innym temacie cie zjechali....

Carmello napisałem iż moim zdaniem jest to najlepsza Impreza.Doczytaj dobże znim coś palniesz a o tej imprezie dowiedziałem się międzyinnymi z telewizji. Ciebie nigdy nie zjada bo ty nie zakładasz nowych postów to i trudno cię zjechać...
Na tej imprezie jest najwięcej Dj. z Polski i zagranicy.

No nie wiem czy az tak duzo jest tych DJ z Polski i z zagranicy....W Polsce jest wiele ciekawszych imprez na ktore warto zwrocic uwage;) >> Sunrise, Creamfields, Sensation, Terminal Summer Beat a nawet ESCAPE!!:P<<
PS: a na marginesie DJ Lucca to chyba pochodzi z Czech a nie z Wlk. Brytanii...

K* ale macie problemy. Banda dzieciaków kłucąca się o to, która impreza była lepsza, nie będąc na żadnej z nich! Nie macie nic konkretnego do dodania w tym temacie, to się nie wypowiadajcie.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

no Bastian raczej z W.Brytanii

markac: No nie wiem czy jestem dzieciakiem :P Takim dzieciakiem ze pewnie starszym albo nie wiele młodszym od ciebie:P

biernaczentto: Zalożylem nowy temat - zjedź mnie :P

Moze admin 4lozma.pl ktory zamieśli artykul na stronie wypowie sie na ten temat, ja kto jest wreszcie z tym europrogramem??

Upsss, pomyliłem okna..... tego postu wyżej nie powinno tu być. Sorka, autor :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org