Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
World of tanks |
Ktoś z Łomży lub okolic gra w tą grę? A może ktoś szuka większej grupy ludzi do wspólnego grania i zajmowania prowincji na mapie globalnej? _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: World of tanks |
a jakie masz osiagniecia w tej grze?
|
|
http://www.noobmeter.com/player/eu/pawelec2410/512704205/ Grasz trochę? _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
|
No kiedys gralem troche ale mialem dlugą przerwe .
|
|
Paweł... mój stoi w Nowogrodzie. zajeżdżaj swoim od strony Morgownik to się \"poszczelamy\"! pozdro!
|
|
pewnie ze gra sporo osób tylko siedzą cicho
|
|
|
Szron58 witam Cię kolego!!! Jeżeli Ty będziesz walczył tym z Nowogrodu to raczej jestem bez szans ;) VizeV może pojedziemy kilka bitw? Pati89 Ty coś pogrywasz? Pati89 i WojownikCzolgow wrzućcie swoje nicki jeżeli możecie.... _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
tak, ja gram ale nie dla statystyk tylko to moja odskocznia:)
|
|
Ja też gram
|
|
A ja nie gram, ale czasami jestem zmuszona patrzeć.
|
|
Jeżeli ktoś chciałby pograć i pogadać to zapraszam na ts: 79.133.216.230:6700 _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
Jeśli poziom amator jest akceptowalny .... :)
|
|
Nie wstydzić się wbijać.... ;) _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
Paweł... ja w tym \"Rudym\" czekam, siedzę i patrzę nad Narew, czy zajechałeś? Się bój! Amunicji ci u mnie dostatek! ... a łomżyniaków zapytaj... \"który kebab najlepszy?\"... nie nadążysz czytać! pozdro!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |