Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zatrzymywanie prawa jazdy nie zgodne z konstytucją |
Prawdopodobnie okaże się że za prędkość nie można tego robić.Znowu wybrańcy narodu wypuścili bubel prawny,ciekawe jakie represje wobec kierowców będą chcieli wprowadzić w zamian.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zatrzymywanie prawa jazdy nie zgodne z konstytucją |
Nie wprowadzaj zamieszania. Nikt nie wydał żadnego wyroku, a ty już piszesz w tylule, że niezgodne. I to z takim bykiem na dodatek! Pamiętaj: NIEZGODNE, a nie \"nie zgodne\":)
|
|
a jazda po pijaku, rozmawianie przez telefon, zajeżdżanie drogi jest wg ciebie zgodne z konstytucją ????? nie wspomnę o parkowaniu wg zasady \"bo mnie tak wygodnie\"
|
|
temat nie był o pisowni i ortografii więc polonistom i cwaniaczkom pa,pa.
|
|
A kogo obchodzi konstytucja, raczej nie ustawodawcę ;) To błoto nie jest dla mnie obojętne. To część mojej ojczyzny.
|
|
Dobrze, że zap... po mieście setką jest zgodne z konstytucją.
|
|
Z pisownią jest jak z jazdą samochodem - i tam i tu błędów się nie wybacza;)
|
|
Brzeczyszczykiewicz- wiesz cwaniaczku jaki jesteś mądry i masz mądrą pisownie ,czego się czepiasz człowieka ,tu nie chodzi o błędy tyko o temat Borys-50
|
|
Najgorzej jak ktoś chce pokazać że ma wykształcenie wyższe a brak mu podstawowego.
|
|
Chyba o sobie mówisz chłopaku. Nie potrafisz się dostosować do obowiązującego w Polsce prawa w zakresie przepisów ruchu drogowego to przesiądź się na hulajnogę albo rower (chociaż w sumie rowerzystę na drodze również obowiązują pewne przepisy). Możesz też wyjechać do Afryki. Tam będziesz szalał sobie na ośle albo wielbłądzie. Mieszkając w Polsce MUSISZ dostosować się do prawa w Polsce i jeździć tak, żeby Twoja jazda nie zagrażała w żaden sposób innym ludziom. Nie pierdziel więc chłopaku o Konstytucji, bo tak naprawdę nie wiesz zapewne co to jest za akt prawny i jakie są zasady jego obowiązywania. Jestem za tym aby odbierać prawa jazdy idiotom i bardzo rygorystycznie ich karać. Jestem obywatelem i mieszkańcem tego kraju i wymagam od ustawodawcy i służb mundurowych aby zapewnili mi bezpieczeństwo na drodze. Idioci jeżdżą autobusami, a nie samochodami.
|
|
Chociaż jedna osoba zauważyła też,że \"Konstytucja\" pisze się z dużej litery
|
|
To ciekawe, karanie łamiących prawo jest niezgodne z konstytucją. No bo przecież mamy wolność, można robić co się chce. Za mało mu 99kmh aby po mieście się poruszać.
|
|
#NoHate
|
|
hejterów poszukuje PO
|
|
komus tu prawko zabrali jak nie umiesz czytac wskazan predkosciomierza, wroc do szkoly ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |