wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Adwokat - sprawa rozwodowa

Czy ktoś może polecić dobrego adwokata do sprawy rozwodowej.Białystok lub Łomża.
Dziekuję za informację.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Adwokat - sprawa rozwodowa

młoda jestes, po co sie rozwodzić?!

A poco trwać w czymś co nie ma przyszłości?

Lepiej radcę prawnego weź.

ewuńcia1-myślisz,że radca prawny będzie lepszy w tej sprawie?

Poco było wychodzić za mąż?
Polecam p.Magdalene Stachowiak Nosalik.

Misiaczek

Pati 1985, masz rację, nie ma po co trwać w czymś co nie ma przyszłości. Lepiej zrobić porządek ze swoimi sprawami wcześniej, niż to odwlekać, prędzej czy później i tak dojdzie do rozwodu. Bynajmniej tak było w moim przypadku, a jak jeszcze są dzieci. Patrzą na to wszystko i cierpią. Z własnego doświadczenia mogę szczerze Ci polecić Kancelarię z Białegostoku VIS LEGIS przy ul. Zwycięstwa 8 lok. 104, to ten biurowiec MADRO. Radca prawny zajął się moją sprawą, wywalczyliśmy wysokie alimenty, reprezentował mnie w Sądzie. Na szczęście mam już to za sobą :) zajmują się też odszkodowaniami za wypadki komunikacyjne, wypadki w pracy. Mają szeroki zakres usług ale to już musiałabyś zapytać na miejscu jakbyś potrzebowała :) mogę podrzucić Ci nr tel 664 838 798. Możesz zadzwonić i umówić się na spotkanie, dowiesz się wszystkiego i zobaczysz, że warto :) powodzenia!!

Imię (nazwa) użytkownika: Magda0910
Imię: Magda

Aż tak słabo interes idzie, że trzeba się na forum promować?

P. Ewa Krasowska.. moze tanio nie bedzie ale skutecznie. Wali prosto z mostu i nie obiecuje cudow...

Don't judge me!
I was born to be awesome!
NOT PERFECT! :D

Oj, ja panią Krasowską zdecydowanie odradzam. Koniecznie weź kogoś z poza Łomży, tutaj zbyt wiele jest układów.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org