Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na rower czas wsiadać |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na rower czas wsiadać |
identyczna wycieczka startuje w niedzielę 31.05 z portu http://www.mosir.lomza.pl/index.php?wiad=1041
|
|
Dwie wycieczki tą sama trasą? Widocznie to dobra trasa na grupową jazdę. Niestety za późno się dowiedziałem i myślę, że wielu łomżyniaków również. 4lomza - najbardziej znana łomżyńska strona - informuje nas o tym co było a nie o tym co będzie. Szkoda. Wielu mieszkańców Łomży, którzy chętnie wzięliby udział w tym rajdzie 31 maja zostało w domu. Jeśli administrator strony wziąłby sobie do serca tę uwagę, w każdej imprezie organizowanej w Łomży udział wzięłoby o wiele więcej osób. Może kiedyś tak będzie. Jeśli ktoś jeszcze planuje taką wycieczkę niech napisze, będzie możliwość przygotowania się do niej.
|
|
Niestety, admin woli zarabiać na reklamach. Smutne, ale prawdziwe. Jeszcze trochę, a strona przestanie być najpopularniejszą.
|
|
informacja o rajdzie była od 25.05 na stronie MOSiR, na konkurencyjnym portalu dnia 26.05, temat był też poruszony na piątkowej Masie Krytycznej
|
|
Na rowery też warto wsiadać bez rywalizacji. Ja ostatnio byłem na urlopie. Udało mi się znaleźć wypożyczalnię rowerów w górach z Base Camp i bawiłem się naprawdę świetnie, zwiedzając okolicę Istebnej:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |